2014. április 18. 23:34   Andrea napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-04-18
21:39 hírekNagypéntek
Villámcsődülettel készültek az evangélikusok a húsvétra.
21:33 hírekErősítene az EP-ben a Jobbik
Euroszkeptikus pártként ismét Brüsszelbe készül a Jobbik.
21:31 hírek„Jobb Európát” akar az LMP
Legalább negyedmillió szavazatot vár a május 25-ei EP-választásra a Lehet Más a Politika.
21:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
21:29 hírekLesz-e néppárti többség az EP-ben?
Összeálltak az Európai parlamenti képviselőlisták.
21:22 hírekPlenáris
Május 6-ára hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését Áder János.
17:59 hírekUtolsó ülés
Az Európai Parlament az utolsó plenáris ülését tartotta Strasbourg-ban a május végi választás előtt.
10:12 hírekHegymászókat sodort el a lavina
Hegymászókat sodort el egy lavina a Mount Everesten. Az első hírek szerint hat nepáli hegyi vezető meghalt és kilenc eltűnt.
10:10 hírekKompbaleset: nem a kapitány vezetett
Nem volt a kormánynál az elsüllyedt dél-koreai komp kapitánya a baleset idején – közölték a dél-koreai hatóságok. A nyomozók szerint a hajót a harmadtiszt vezette. A balesetnek 28 halálos áldozata van, 270 utas pedig vélhetően a hajón rekedt. Azt nem tudni, hogy vannak-e túlélők. A búvárok azon dolgoznak, hogy bejussanak a hajótestbe.


2014-04-17
19:26 hírekMegállapodtak, de a valódi megoldás még távol
Lefegyverzik az oroszbarát szakadárokat Ukrajnában – ebben állapodott meg a genfi válságtanácskozáson Kijev, Oroszország, az Egyesült Államok és az unió. Ma is voltak véres összecsapások, hárman haltak meg egy tűzharcban. Az orosz elnök nem zárta ki, hogy csapatokat küld a térségbe.
15:10 hírekBajnai megint csak húz
Gyurcsány Ferenchez hasonlóan Bajnai Gordon is csak húzónév az Együtt–PM EP-listáján. A pártszövetség mára gyűjtötte össze az induláshoz szükséges húszezer aláírást.
15:08 hírekHáromszor több támogató aláírást gyűjtött a Fidesz
A nyilvántartásba vételhez szükségesnél háromszor több támogató aláírást gyűjtött össze a Fidesz–KDNP, és még ma leadja az EP-választási listáját a Nemzeti Választási Irodánál. Ezt a nagyobbik kormánypárt frakcióvezető-helyettese jelentette be.
14:28 hírekAz MSZP itthon is termet adna Horn Gyulának
Az Európai Parlament után a magyar Országgyűlés épületében is Horn Gyuláról nevezne el termet az MSZP. Ezt Ujhelyi István, a parlament szocialista alelnöke jelentette be.
11:56 hírekMegkezdődtek a nagyheti szertartások
A Vatikánban Ferenc pápa vezetésével megkezdődtek a nagyheti szertartások.
10:09 hírekÁlarcosok támadták meg a laktanyát
Három ember meghalt, többen megsebesültek, amikor lövöldözés tört ki az ukrajnai Mariupolban. A helyi belügyi laktanyát álarcos oroszbarát aktivisták támadták meg. A fegyveres szakadárok a múlt hét vége óta tíz kelet-ukrajnai városban foglalták el a fontosabb középületeket. Kijev szerint a támadásokat orosz ügynökök szervezik. Genfben elkezdődtek az ukrán válság rendezését célzó négyoldalú tárgyalások, amelyektől az Egyesült Államok nem vár áttörést.


2014-04-16
22:59 hírekAz önlegyőzés szeretete
A Munkácsy-díjas, kiváló művész Kárpáti Tamás számára a festészet gyönyörű rabszolgaság, művei hitének lenyomatai.
21:41 hírekÉrkezik az ukrán dömping
Az Európai Unió külügyminisztereinek tanácsa hétfőn úgy döntött, hogy november elsejéig eltörlik az Ukrajnából származó termékek vámtarifáit.
21:39 hírekBiztonság
Ukrán válság és biztonságpolitika.
21:36 hírekFelelős
Ki a felelős a baloldal bukásáért?
21:34 hírekHelykeresés
Hogyan tovább, Együtt–PM?
21:01 hírekRavasz a nagy ho-ho-ho-horgász?
Fenyegetőzések, összetűzések, lemondások.
18:26 hírekVona erősítene az EP-ben
Megerősítené képviseletét az Európai Parlamentben a Jobbik, több képviselői helyre számítanak, mint öt éve.
16:59 hírekSertéskampány
AMC Sertéskampány 2014.
16:02 hírekOrosz deszantosok segítik a szakadárokat?
Oroszbarát szakadárok elfoglalták a donyecki városházát. A fegyveresek azt követelik Kijevtől, hogy írjanak ki népszavazást Donyeck megye jogállásáról. A polgármester és a városháza dolgozói egyelőre az épületben vannak, de nem esett bántódásuk. Az ukrán hadsereg éjszaka visszafoglalta azt a kelet-ukrajnai repülőteret, amit kedden oroszbarát fegyveresek támadtak meg. Az ukrán válságra válaszul a NATO fokozza katonai jelenlétét Oroszország nyugati és déli határainál.
12:04 hírekLendvai elővenné a szőnyeg alá söpört belső vitákat
Egyre több szocialista politikus hibáztatja Mesterházy Attilát a választási vereségért, Lendvai Ildikó a teljes pártot újjáépítené. Az MSZP elnöke viszont azt hangoztatja: a döntéseket nem egyedül hozta.
11:45 hírekOroszbarát szakadárok foglalták el a városházát
Oroszbarát erők foglalták el a donyecki városházát, a fegyveresek népszavazás kiírását követelik a megye jogállásáról. A kelet-ukrajnai Kramatorszk katonai repterét az ukránoknak hajnalra sikerült visszafoglalni.
11:10 hírekOrbán: A választók igent mondtak a helyes útra
A szakképzési rendszer az alapja a munkára épülő gazdaságnak – mondta Orbán Viktor Budapesten, a Szakma Kiváló Tanulója és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjének záróünnepségén.
10:30 hírekA holokauszt magyar áldozataira emlékeznek
A holokauszt magyar áldozataira emlékeznek szerdán országszerte.


2014-04-15
20:06 hírekK. Zoltán tagadta bűnösségét az újabb bundaügyben
Újabb bundaügyet kezdett tárgyalni a Fővárosi Törvényszék. A másodrendű vádlott azt vallotta, hogy sportfogadásból 100 milliós vagyonra tett szert.
17:09 hírekLeköszön az Orbán-kormány ordítozó kritikusa
Daniel Cohn-Bendit nem támadja többé a magyar miniszterelnököt Strasbourg-ban.
12:51 hírekGyürk: A Fidesz–KDNP a stabilitás záloga
Magyarországon a Fidesz–KDNP a stabilitás záloga és az egyetlen garancia a szélsőségek ellen. Így értékelte az európai parlamentben a választás eredményét a Fidesz kampányfőnöke, Gyürk András.
12:49 hírekHarckocsik tartanak Szlovjanszk felé
Megindult a terroristaellenes művelet, ukrán harckocsik tartanak a kelet-ukrajnai Szlovjanszk felé. Az ukrán nemzetbiztonsági és védelmi tanács tegnap reggelig adott határidőt a kelet-ukrajnai oroszpárti szakadároknak, hogy hagyják el az általuk megszállt középületeket. Közben az amerikai elnök aggodalmát fejezte ki, amiért Moszkva támogatja az elszakadáspártiak fegyveres akcióit.
12:38 hírekBiszku-per: az elhíresült Duna TV-s interjút is megnézték
Az elhíresült Duna TV-s interjú megtekintésével és tanúk meghallgatásával folytatódik a Biszku-per a Fővárosi Törvényszéken.
11:17 hírekÚjabb bundaügy van porondon
Újabb bundaügy tárgyalása kezdődik kedden a Fővárosi Törvényszéken.


2014-04-14
21:18 hírekGúr: Nem a balliberális értelmiség dönt a jelöltségről
Az MSZP alelnöke nem hallotta meg Konrád György tollbamondását. Schiffer András szerint Konrád baráti körének tanácsaival csak veszíteni tud egy párt.
21:17 hírekRehabilitálták Timosenkót
Rehabilitálta Julija Timosenkót az ukrán legfelsőbb bíróság, amely bűncselekmény hiányában zárta le a hivatali visszaélés ügyét. A volt miniszterelnököt még Viktor Janukovics elnöksége idején vádolták meg azzal, hogy Ukrajna számára előnytelen gázmegállapodást írt alá az oroszokkal. Hét év börtönre ítélték, amelyből két és fél évet töltött le. Közben az ideiglenes ukrán államfő aláírta azt a rendeletet, amely alapján bevethető a hadsereg a kelet-ukrajnai szakadárok ellen, akiket a kijevi vezetés terroristáknak minősített. Az Európai Unió bővíti azon orosz és oroszbarát ukrán személyek listáját, akiket büntetőintézkedésekkel sújt.
19:38 hírekTöbb mint 70 életet követelt a merénylet
Több mint 70 halálos áldozata és 120 sérültje van a nigériai merényletnek. Abudzsa külvárosában, egy buszpályaudvaron robbantottak. A hatóságok a Boko Haram nevű iszlám szélsőséges csoportot sejtik a merénylet mögött. A terrorista szervezet támadásaiban idén már több mint 1500-an haltak meg.
19:20 hírekMagánügy, ha nem tudnak beletörődni a vereségbe
A baloldal magánügye a Fidesz szóvivője szerint, ha nem tud beletörődni a választási vereségbe. Hoppál Péter ezt arra mondta, hogy az MSZP egyes körzetekben megóvhatja a szombaton megállapított, nem hivatalos végeredményt. Roham egyelőre nincs a Nemzeti Választási Bizottságnál, de a jogorvoslati határidő csak holnap jár le.
15:17 hírekÚjabb épületeket foglaltak el Ukrajnában oroszbarát tüntetők
A fegyveresek annak ellenére folytatják akcióikat, hogy korábban az ukrán elnök úgy nyilatkozott: a hadsereget is bevethetik ellenük. Bár az épületfoglalóknak adott ultimátum lejárt, fegyveres összecsapásokról eddig nem érkezett jelentés. Közben a Nyugat és Moszkva egymást vádolja a helyzet kiéleződése miatt. Bár az ukrán elnök nem zárta ki, hogy népszavazást tartsanak a föderalizációról, szerinte azon az ukránok többsége az egységes Ukrajnára adná a szavazatát. Sajtóhírek szerint a napokban Kijevbe látogatott az amerikai CIA vezetője is.
12:11 hírekBevetik az ukrán hadsereget
Bevetik az ukrán hadsereget a Donyec-medencében. Ezt az ideiglenes ukrán államfő jelentette be, miután a megadott határidő után sem adták meg magukat az oroszbarát tüntetők. A fegyveresek még a hétvégén foglaltak el több kormányzati épületet a Donyec-medencében és a terület Ukrajnától való elszakadását követelik. Olekszandr Turcsinov egyébként nem zárta ki, hogy a május végi ukrán elnökválasztással egy időben népszavazást tartsanak a Donyec-medence hovatartozásáról.
11:31 hírekTukacs sajnálja, hogy erre nem figyeltek jobban
Az MSZP elnöke után újabb szocialista politikus ismerte el, hogy hiba volt elhanyagolni a közbiztonság kérdését. A rendpártiság azonban az uniós választási kampányban sem lesz jelszó a pártban.


2014-04-13
17:01 hírekMa tartja kampánynyitóját a Gyurcsány-párt
Kampánynyitó nagygyűlést tart Budapesten a Demokratikus Koalíció.
14:14 hírekEgyértelmű felhatalmazást kaptak a kormánypártok
A Fidesz szerint a parlamenti mandátumok kétharmadának megszerzésével a kormánypártok egyértelmű felhatalmazást kaptak a megkezdett munka folytatására, az ország talpra állítására.
14:00 hírekEmberéleteket követelt a chilei erdőtűz
Halálos áldozatokat követelt az erdőtűz Chilében. Két idős ember halt meg a lángokban. 500 lakóépület is a tűz martalékává vált a latin-amerikai ország középső területén. 3 ezer embert kellett kimenekíteni otthonából. Az államfő katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánította Valparaisót és környékét.
13:36 hírekHétfőig kaptak határidőt a fegyverletételre az oroszbarát felkelők
Ultimátumot adott az oroszpárti felkelőknek az ukrán kormány: a kelet-ukrajnai szakadároknak hétfő hajnali 2 óráig le kell tenniük a fegyvert. A kijevi vezetés átfogó terrorellenes hadműveletet tervez a hadsereg részvételével. Az ukrán belbiztonsági erők ma összecsaptak egy Doneckhez közeli város elszakadáspárti tüntetőivel, az utcai harcnak több halottja és sok sebesültje van. Az oroszbarát lázadók azt követelik, hogy a Krím mintájára ez a térség is rendezzen népszavazást az Oroszországhoz való csatlakozásról.
10:49 hírekKampányt nyitnak Gyurcsányék
Kampánynyitó nagygyűlést tart ma Budapesten a Demokratikus Koalíció.


2014-04-12
21:14 hírekIsmeretlenek nyitottak tüzet rendőrségi épületekre
Ismeretlen fegyveresek nyitottak tüzet a rendőrség épületére Kelet-Ukrajna több városában. Az ideiglenes ukrán elnök összehívta a nemzetbiztonsági tanács rendkívüli ülését. Ukrajna orosz provokációra gyanakszik.
19:16 hírekA Fideszé maradt Simon egykori hátországa
A Fideszé maradt a két legszorosabb választókörzet az átjelentkezők és a külföldön élők szavazatainak összeszámolása után. Ha máshol sincs fordulat, a kormánypártok ismét megszerzik a kétharmados parlamenti többséget.
16:21 hírekNem mindenki Mesterházyval próbálkozna ősszel
A választási vereség okait elemzi délelőtt óta az MSZP választmánya. Bár több tag elvárta volna, Mesterházy Attila nem ajánlotta fel lemondását. Nem mindenki futna neki a jelenlegi pártelnökkel az önkormányzati választásnak.
11:00 hírekSzankciókkal próbálják megakadályozni az orosz térnyerést
Terepruhás fegyveresek foglalták el a kelet-ukrajnai Szlovjanszk város rendőrkapitányságát – közölte az ukrán belügyminiszter egy közösségi oldalon. Arszen Avakov azt írta, kemény válaszcsapásra készülnek. Közben az Egyesült Államok szankciókat jelentett be hat krími szakadár politikus, egy volt ukrán tisztségviselő és az Oroszországhoz csatolt Krím félsziget gázvállalata ellen.


IDŐJÁRÁS
Győr
14s°C
Budapest
14s°C
Debrecen
17s°C
s
Keszthely
12s°C
s
Pécs
14s°C
s
Szeged
11s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
306.76
USD
222.00
CHF
251.53

KIEMELT HÍREINK
hírekWellness pihenés féláron!
hírekHajhosszabbítás 50% kedvezménnyel!

TOP 4 ÓRA
hírekEnnyit fizettek a laptopért, amelyről először küldött e-mailt Bill Clinton
hírekAlkotmánymódosítás az ukrán nemzeti egységért
hírekKijev: Moszkva Genfben is tagadott
hírekCsongrádról fog jönni a légkondink
hírekSpanyol foci - Begyűjtötte az újabb három pontot az éllovas
hírekMegunhatatlan a VV6-osok éneklése
hírekMegunhatatlan a VV6-osok éneklése
hírekAkarja tudni, hogyan nyerik ki a virágok illatát?
hírekA jövőben büntetnék az elrontott vagyonnyilatkozatokat
hírekWashington megfenyegette Moszkvát
hírekNa végre! Palvin Barbi bimbót villantott!
hírekEurópának csökkentenie kell függését az orosz energiától

TOP 12 ÓRA
hírekEnnyit fizettek a laptopért, amelyről először küldött e-mailt Bill Clinton
hírekA decentralizáció irányába módosítják az ukrán alkotmányt, hivatalos státust kap az orosz nyelv
hírekTeljes lett az útzár az M5-ön Szeged felé
hírekLavina tombolt a Mount Everesten
hírekNehéz bejutni Szerbiába
hírekAlkotmánymódosítás az ukrán nemzeti egységért
hírekKijev: Moszkva Genfben is tagadott
hírekCsongrádról fog jönni a légkondink
hírekSpanyol foci - Begyűjtötte az újabb három pontot az éllovas
hírekMegunhatatlan a VV6-osok éneklése
hírekMegunhatatlan a VV6-osok éneklése
hírekAkarja tudni, hogyan nyerik ki a virágok illatát?

TOP 24 ÓRA
hírekSzívós Márton világbajnok vízilabdázó az intenzíven
hírekMegint jőnek…
hírekTöbb önkritikát sürgetnek az MSZP-ben
hírekSzél Bernadett: csak az LMP újíthatja meg Magyarországot
hírekA nap képe: Iliász, az újszülött budapesti tevecsikó
hírekSzanyi Tibornak szétrobban a feje a dühtől
hírekJohn Mayall Budapesten
hírekLeonardo DiCaprio furcsa dolgokat csinál a meztelen lábfejével
hírekHétfőtől csak részlegesen látogatható a Várkert Bazár
hírekKiss Péter baloldali megújulást vár
hírekA vidéki ember tudja, hogy leszarják. Te is, meg a politikusok is.
hírekTovább emelkednek az amerikai tőzsdék


impresszum | médiaajánlat