2014. július 29. 10:40   Márta napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-07-29
09:10 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!


2014-07-28
19:57 hírekEgy gázai játszótérbe csapódott be egy rakéta
Egy gázai játszótéren csapódott be egy rakéta nemrég, az első hírek szerint tíz palesztin, köztük több gyermek vesztette életét. A zsidó állam tagadja, hogy köze lenne a támadáshoz. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa azonnali és feltétel nélküli humanitárius tűzszünetet sürgetett Izrael és a Hamász között.
19:10 hírek10 millióan haltak meg a harcokban
Az első világháború kitörésének 100. évfordulójára emlékeznek ma Európa-szerte.
16:59 hírekKurultáj 2014
Idén augusztusban Európa egyik legnagyobb hagyományőrző ünnepére megépül egy hatalmas nomád tábor.
14:55 hírekNem adottak a feltételek egy misszióhoz
A maláj utasszállító roncsainak vizsgálatát harcok hátráltatják Kelet-Ukrajnában. Az EBESZ, valamint a holland és az ausztrál szakértők felfüggesztették a munkát, mert bombák csapódtak be a katasztrófa helyszínének közelében. Az ukrán fegyveres alakulatok több településre is behatoltak, hogy felszámolják a szakadárok állásait. Amerika szerint a harcokba Oroszország is beleavatkozik.
12:31 hírekAlapszakok szűnhetnek meg
Alapszakokat szüntethetnek meg annak érdekében, hogy növeljék a diplomák versenyképességét – erről a felsőoktatási államtitkár beszélt a Napi Gazdaságnak.
12:15 hírekNem csak a nagybirtokosokat sújtja az átcsoportosítás
A kis- és a közepes gazdaságokat is sújtja a területalapú támogatások elvonása. Ők szeptembertől egy másik uniós támogatástól is elesnek: bár Brüsszel engedett volna, a kormány megszüntette az agrár-környezetvédelmi programot.
10:41 hírekIzrael csak korlátozott tűzszünetet tart
Azonnali és feltétel nélküli humanitárius tűzszünetet sürgetett a Gázai övezetben az ENSZ Biztonsági Tanácsa Izrael és a Hamász között. A 15 tagországból álló testület felszólította a feleket, hogy a muzulmán böjti hónapot lezáró háromnapos ünnep ideje alatt végig és később is tartsa be a fegyvernyugvást. Izrael csak korlátozott tűzszünetet tart, a palesztin alagutak felszámolását folytatják.


2014-07-27
19:55 hírekIzrael támogatását követeli a Mazsihisz
Izrael támogatását követeli a Mazsihisz a magyar kormánytól a palesztinokkal szembeni harcokban. A Magyarországi Zsidó Hitközösségek Szövetsége és a Hit Gyülekezete Budapesten közös szimpátiatüntetést tartott Izrael mellett. A demonstráción felszólalt Ilan Mor, Izrael állam magyarországi nagykövete is, aki szerint ők nem a palesztinok, hanem a terror ellen harcolnak.
19:25 hírekMégsincs tűzszünet
Veszélyben a tűzszünet folytatása a Gázai övezetben az után, hogy Hamász megsértette a saját maga által felkínált 24 órás fegyvernyugvást. Az izraeli miniszterelnök közölte, hogy végrehajtják azokat az akciókat, amelyekre a lakosság védelme szempontjából szükség van. Ma délután a palesztin területekről megint rakétákat lőttek ki Izraelre, amire válaszul kora este az izraeli hadsereg újabb megtorló akciót indított.
17:06 hírekA kór ellen küzdött, ő is az áldozata lett
Már orvos áldozata is van a legújabb afrikai Ebola-járványnak. Meghalt ugyanis a kór ellen küzdő első számú libériai szakorvos. A vírus megfertőzte Sierra Leone-i kollégáját és egy amerikai orvost is. Az Ebola kórokozója testnedvek útján terjed, a betegségre nincs orvosság, se gyógymód.
13:21 hírek14 órakor rajtol a 29. Formula-1-es Magyar Nagydíj
A Hungaroringen alig másfél óra múlva, 14 órakor rajtol a 29. Formula-1-es Magyar Nagydíj.
08:10 hírekVigyenek esernyőt: országszerte felhőszakadás várható
Felhőszakadás vethet véget a melegnek ma országszerte. A meteorológiai szolgálat hét megyére adott ki másodfokú figyelmeztető előrejelzést.
07:38 hírekA Hamász is elfogadta a tűzszünetet
Elfogadja a 24 órás humanitárius tűzszünetet a Gázai övezetet irányító Hamász. A palesztin radikális szervezet bejelentése szerint a muzulmán böjti hónap közeledtére tekintettel fogadják el az Izrael által meghirdetett fegyvernyugvást. A tűzszünet közép-európai idő szerint 13 órakor lépett életbe.


2014-07-26
20:45 hírekOrbán: A magyar állam újjászervezése történik
Munkaalapú társadalom és nem liberális természetű, hanem nemzeti érdekeket képviselő állam létrehozása – a kormányfő szerint ez a jelenlegi magyar kabinet célja. Orbán Viktor a 25. bálványosi szabadegyetemen azt mondta: szakítani kell a liberális társadalomszervezési elvekkel és módszerekkel, mert nem védték meg a közösségi vagyont, eladósították az országokat, a családokat pedig adósrabszolgává tették. A miniszterelnök hangsúlyozta: a liberális elvekre épülő államok nem tudják fenntartani versenyképességüket, ezt mutatja a világban zajló gazdasági átalakulás is a válság után.
16:35 hírekIzrael és a Hamász is igent mondott a tűzszünet meghosszabbítására
Négy órával meghosszabbították a tűzszünetet Gázában. A hosszabbítást az izraeli kormány és a Hamász is elfogadta. Így az eredeti 12 óráról 16 órára nőtt a fegyvernyugvás mértéke. A humanitárius tűzszünet közép-európai idő szerint reggel 7 órakor lépett életbe az izraeli hadsereg és a palesztin fegyveresek között, hogy a segélyszervezetek Gázában elláthassák a polgári lakosságot ivóvízzel és élelmiszerrel. Hajnalban viszont az utolsó izraeli légicsapás még több tucat civil áldozatot szedett.
16:25 hírekLMP: Aggályos a mezőgazdasági pénzek megnyirbálása
Aggasztja az LMP szakpolitikusát az uniós mezőgazdasági támogatások átcsoportosítása.
16:05 hírekRosbergé az első rajtkocka a Hungaroringen
A világbajnokságot vezető Nico Rosberg nyerte a 29. Formula 1 Magyar Nagydíj időmérő edzését a Hungaroringen.
15:44 hírekVétójogot kaphat az új főpolgármester
Az erről szóló módosító javaslatról az önkormányzati választás után tárgyalnának.
14:01 hírekFormula 1: a meleg sem tartotta távol a szurkolókat
Délután rendezik az időmérő edzést a Hungaroringen, az eddigi szabadedzések a Mercedes-pilóták sikerét hozták.
13:10 hírekEste folytatódhatnak a támadások
Félnapos humanitárius tűzszünet kezdődött reggel a Gázai övezetben. Izrael azonban nem sokkal a fegyvernyugvás kezdete előtt is bombázta a területet, a támadásban négy gyerek és huszonnégy felnőtt halt meg. A harcok eddig 898 palesztin halálos áldozatot követeltek, Izraelben 37-en haltak meg.
10:59 hírekA harmadik brutálfutás
Harmadik alkalommal rendezték meg a brutálfutás nem véneknek való küzdelmet.
07:40 hírekTűzszünet kezdődött
Félnapos humanitárius tűzszünet kezdődött a Gázai övezetben. Az izraeli hadsereg péntek késő este egyezett bele a helyi idő szerint szombat reggel nyolctól este nyolc óráig tartó fegyvernyugvásba. A hadsereg közleménye azonban kitér arra is, hogy a tűzszünet idején is folytatják a palesztin fegyveresek által használt alagutak felkutatását és megsemmisítését.


2014-07-25
21:25 hírekFelszámolás
Elrendelték az orgoványi takarék felszámolását, hamarosan kezdődik a betétesek kártalanítása – Binder Istvánt, az MNB felügyeleti szóvivőjét kapcsoljuk.
21:21 hírekVéres háború a Közel-Keleten
A közel-keleti konfliktus elemzésével és azzal, hogy vajon az Együtt–PM társelnöke miért falazta be néhányadmagával a főpolgármesteri hivatal bejáratát.
12:14 hírekGyurcsány főzőpartnere lehet a DK-s jelölt
Mesébe illik az a sajtóhír a Demokratikus Koalíció alelnöke szerint, hogy Gyurcsány Ferenc az egyik főzőpartnerét, Balázsovits Lajos színészt szemelte ki főpolgármester-jelöltnek.
11:21 hírekIzrael-ellenes tüntetésekre szólítanak
Az Izrael-ellenes tüntetések folytatására szólított fel a Palesztin Hatóság. A gázai háború palesztin áldozatainak száma meghaladta a nyolcszázat. New Yorkban ortodox zsidók ítélték el az általuk cionista terrornak minősített támadást.
07:17 hírekA Corvinusra 470 pont kellett
Megvannak a felvételi ponthatárok, tegnap este 106 ezer fiatal számára derült ki, hogy bekerült-e a felsőoktatásba.


2014-07-24
17:36 hírekIzrael légicsapást mért egy ENSZ-iskolára
Óvóhelyként használt ENSZ-iskolát bombázott le az izraeli légierő. A támadásban 15 palesztin meghalt, több mint 200 megsebesült. Kórházi források szerint a Gázai övezet északi részén lévő Bét Hanún településen lévő iskolában több százan kerestek menedéket a heves harcok elől. Félő, hogy még tovább nő az áldozatok száma. Ez a 4. izraeli támadás ENSZ-intézmény ellen a július 8-án kezdődött konfliktus kitörése óta.
16:50 hírekLezuhant az algériai utasszállító
Lezuhant az algériai légitársaság utasszállítója.
11:06 hírekZeller égette össze az óvatlan munkásokat
Ötven munkás került kórházba égési sérülésekkel, miután egy Jász-Nagykun-Szolnok megyei kertészetben zellert gyomláltak.
11:00 hírekElvonás: ezzel nem számoltak a tervezésekor
Nem számolt a nemzeti parkok és az egyetemek érintettségével a kormány az agrárpénzek elvonásának tervezésekor. Az állami intézmények veszteségeit a költségvetésből pótolnák ki.
08:03 hírekEstig izgulhatnak a felvételizők
Csütörtök este teszi közzé az Oktatási Hivatal a felvételi ponthatárokat a Felvi.hu honlapon.


2014-07-23
21:29 hírekHáborús bűnöket követ el Izrael az ENSZ szerint
Háborús bűnöket követ el Izrael a Gázai övezetben az ENSZ emberi jogi vezetője szerint. A főbiztos azt mondta, ki kell vizsgálni azt, hogy az izraeli offenzívában átlagosan óránként hal meg egy palesztin csecsemő. A béketárgyalásról az amerikai külügyminiszter egyeztet Izraelben, de egyelőre a zsidó és a palesztin vezetés sem hajlandó kompromisszumra. A rakétatámadások miatt a nemzetközi légitársaságok leállították izraeli járataikat. Tel-Avivban több ezer utas ragadt a repülőtéren. A két hete tartó izraeli offenzívában eddig több mint 650 palesztin és 31 izraeli halt meg, a palesztin áldozatok 80 százaléka civil.
21:02 hírekElvonás: hátrányba kerülhetnek a magyar gazdaságok
Állami cégeket sodor a csőd szélére a kormány agrárközgazdászok szerint a területalapú mezőgazdasági támogatások átcsoportosításával. Az új rendszerrel több tízezer munkahely szűnhet meg, a kisgazdaságok pedig nem tudják majd átvenni a nagyüzemektől az elküldött dolgozókat. A Földművelésügyi Minisztérium helyettes államtitkára szerint ez csak riogatás, a kabinet egyetlen intézményt sem hagy csődbe menni.
18:22 hírekKét hete bujkál a pedofíliával vádolt tévés
Álljon a nyilvánosság elé – ezt várja a Fidesz a pedofíliával vádolt Sipos Páltól.
09:50 hírekNem lesz igazságosabb, de ezrek kerülhetnek utcára
Egyetemeket és nemzeti parkokat is sújthat az agrárpénzek elvonása. Az intézkedés miatt több tízezer munkahely kerül veszélybe az egyik gazdaszervezet szerint.


2014-07-22
21:20 hírekErőforrás
Mit érint a költségvetési zárolás? Társadalmi felzárkózásról, devizahitelekről és a Szabadság téri emlékműről is kérdeztük Rétvári Bencét, a tárca parlamenti államtitkárát.
21:03 hírekTízezrek munkahelyét veszélyeztetheti az agrárpénzek elvonása
Több tízezer munkahely kerül veszélybe az agrárpénzek elvonása miatt az egyik gazdaszervezet szerint. A kormány hétfőn jelentette be az átcsoportosításokat.
14:55 hírekGázában minden harmadik áldozat gyermek
Mecsetet és sportstadiont bombázott kedden az izraeli hadsereg. Az elmúlt 24 órában a támadásokban több mint százan haltak meg. A gázai konfliktus két héttel ezelőtti kitörése óta százezer palesztin kényszerült elmenekülni lakhelyéről – az ENSZ adatai szerint. Az Egyesült Államok 47 millió dolláros segélyt utal a menekülteknek. Az izraeli offenzívában már csaknem 600 palesztin halt meg, az UNESCO szerint minden harmadik áldozat gyermek. A zsidó állam 29 embert veszített, köztük 27 katonát. Felhívjuk figyelmüket, hogy megrázó felvételek következnek.
10:30 hírekLázár: Nem Simicska vagy Csányi érdekeit nézzük
Visszafordíthatatlan károkat okoz a mezőgazdaságban az agrárpénzek elvonása az egyik gazdaszervezet szerint. Több tízezer munkahely szűnhet meg azzal, hogy a kormány a vártnál is több pénzt csoportosít át a nagybirtokoktól a kisebb gazdaságokhoz.
07:30 hírekCsapás a nagybirtokosoknak: még több pénzt von el a kormány
Tízmilliárdokat von el a kormány a mezőgazdaság teljesítményének javát adó agrárcégektől a területalapú uniós támogatás átcsoportosításával. Az illetékes miniszterek szerint az intézkedés munkahelyek tízezreit teremtheti meg a családi gazdaságokban. A nagybirtokok viszont elbocsátásokra, az állatállomány csökkentésére és a fejlesztések leállítására kényszerülhetnek ágazati szakértők szerint. A várható gazdasági következményeket a kabinet nem új forrásokkal, hanem meglévő pénzekkel enyhítené.


2014-07-21
18:08 hírekTükröt állított a Krétakör a Szabadság térre
Egy hatalmas tükröt állítottak éjszaka a Szabadság térre a német megszállás áldozatainak emlékműve elé.
16:00 hírekLezuhant maláj utasszállító: Ukrajna állítja, bizonyítéka van
Ukrajna bizonyítani tudja, hogy a szakadárok Oroszországtól kapták azt a rakétát, amellyel múlt csütörtökön lelőttek egy maláj utasszállító repülőt Kelet-Ukrajna felett – közölte az ukrán nemzetbiztonsági tanács. A vizsgálatot Hollandia irányítja, a holland hatóságok háborús bűncselekmény miatt indítottak eljárást, és bárki ellen vádat emelhetnek, ha bűnössége bizonyítható. A feketedobozokat az oroszbarát szakadárok átadják a malájoknak.
15:14 hírekA DK is támogatja Magyar főpolgármester-jelöltségét
Gyurcsány Ferenc pártja is támogatja, hogy Magyar György legyen a baloldal főpolgármester-jelöltje – tudta meg a Válasz.hu.
11:58 hírekMoszkvában nagyon várták a fekete dobozokat?
Megtalálták a szakadárok a lelőtt utasszállító második fekete dobozát, de csak az ENSZ-nek hajlandók átadni. Egy lehallgatott telefonbeszélgetésen arról értekeznek a szeparatisták, hogy a szerkezetet már várják Moszkvában.
07:13 hírekMeghallgatják az új nemzetbiztonsági vezetőt
Hétfőn hallgatja meg a parlament nemzetbiztonsági bizottsága a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat új főigazgatóját – tudta meg a Magyar Nemzet.
07:06 hírekA Hamász szerint foglyul ejtettek egy izraeli katonát
Foglyul ejtett egy izraeli katonát a Hamász, bár ezt tagadja a jeruzsálemi vezetés. Vasárnap volt a gázai offenzíva legvéresebb napja, több mint 100-an haltak meg, többségében palesztinok.


2014-07-20
21:58 hírekA Versus vendége Kriza Ákos
Tart-e Pásztor Alberttől Kriza Ákos?
20:58 hírekLelőttek egy utasszállító repülőt
Lelőttek egy utasszállító repülőt Ukrajna felett.


IDŐJÁRÁS
Győr
23s°C
Budapest
21s°C
Debrecen
19s°C
s
Keszthely
19s°C
s
Pécs
22s°C
s
Szeged
23s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
308.54
USD
229.60
CHF
253.93

KIEMELT HÍREINK
hírekWellness pihenés féláron!
hírekHajhosszabbítás 50% kedvezménnyel!

TOP 4 ÓRA
hírekGázai konfliktus - Tűzharcban meghalt öt izraeli katona
hírekKevesebbet utazunk, de többet költünk
hírekTovább gyengült a forint délelőtt
hírekFelnőtt Madonna és Guy Ritchie fia
hírekFelnőtt Madonna és Guy Ritchie fia
hírekMarco Reus nem akar Dortmundban maradni
hírekOroszország és Ukrajna miatt izgulhat a Richter (4.)
hírekComic Con 2014: bakiparádé és harmadik évados spoilerek a Hannibal mellől
hírekTöltögetünk? Forgalmit, jogosítványt!
hírekHosszú háború jöhet
hírekAz oroszok engedély nélkül teszteltek közepes hatótávolságú rakétákat
hírekGyengül a forint, újra 310-nél az euró

TOP 12 ÓRA
hírekGázai konfliktus - Tűzharcban meghalt öt izraeli katona
hírekGyűlt a feszültség, aztán ez lett a végre
hírekKevesebbet utazunk, de többet költünk
hírekTovább gyengült a forint délelőtt
hírekFelnőtt Madonna és Guy Ritchie fia
hírekFelnőtt Madonna és Guy Ritchie fia
hírekMarco Reus nem akar Dortmundban maradni
hírekOroszország és Ukrajna miatt izgulhat a Richter (4.)
hírekComic Con 2014: bakiparádé és harmadik évados spoilerek a Hannibal mellől
hírekTöltögetünk? Forgalmit, jogosítványt!
hírekHosszú háború jöhet
hírekAz oroszok engedély nélkül teszteltek közepes hatótávolságú rakétákat

TOP 24 ÓRA
hírekLángol egy ház az Andrássy úton
hírekEgy magyar több gólt lőtt, mint a britek
hírekGyász: Elhunyt Dobos László Kossuth-díjas író
hírekMegszűnt a gázszivárgás és az útzár Rétságon
hírekElképesztő! 870 ezer a legmagasabb nyugdíj
hírekSzakadárok lelőttek két ukrán harci gépet
hírekMiskolc és a magyar baloldal elhúzódó válsága
hírekComing outolt a nőfaló
hírekRezesová továbbra is előzetesben
hírekAmerikai kongresszusi gépekről trollkodták meg a Wikipédiát
hírekSuarezről majd a szezon előtt dönt a CAS
hírekNagyon durva lett Nicki Minaj lemezborítója - Fotó!


impresszum | médiaajánlat