2014. július 23. 11:42   Lenke napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-07-22
21:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
21:20 hírekErőforrás
Mit érint a költségvetési zárolás? Társadalmi felzárkózásról, devizahitelekről és a Szabadság téri emlékműről is kérdeztük Rétvári Bencét, a tárca parlamenti államtitkárát.
21:03 hírekTízezrek munkahelyét veszélyeztetheti az agrárpénzek elvonása
Több tízezer munkahely kerül veszélybe az agrárpénzek elvonása miatt az egyik gazdaszervezet szerint. A kormány hétfőn jelentette be az átcsoportosításokat.
14:55 hírekGázában minden harmadik áldozat gyermek
Mecsetet és sportstadiont bombázott kedden az izraeli hadsereg. Az elmúlt 24 órában a támadásokban több mint százan haltak meg. A gázai konfliktus két héttel ezelőtti kitörése óta százezer palesztin kényszerült elmenekülni lakhelyéről – az ENSZ adatai szerint. Az Egyesült Államok 47 millió dolláros segélyt utal a menekülteknek. Az izraeli offenzívában már csaknem 600 palesztin halt meg, az UNESCO szerint minden harmadik áldozat gyermek. A zsidó állam 29 embert veszített, köztük 27 katonát. Felhívjuk figyelmüket, hogy megrázó felvételek következnek.
10:30 hírekLázár: Nem Simicska vagy Csányi érdekeit nézzük
Visszafordíthatatlan károkat okoz a mezőgazdaságban az agrárpénzek elvonása az egyik gazdaszervezet szerint. Több tízezer munkahely szűnhet meg azzal, hogy a kormány a vártnál is több pénzt csoportosít át a nagybirtokoktól a kisebb gazdaságokhoz.
07:30 hírekCsapás a nagybirtokosoknak: még több pénzt von el a kormány
Tízmilliárdokat von el a kormány a mezőgazdaság teljesítményének javát adó agrárcégektől a területalapú uniós támogatás átcsoportosításával. Az illetékes miniszterek szerint az intézkedés munkahelyek tízezreit teremtheti meg a családi gazdaságokban. A nagybirtokok viszont elbocsátásokra, az állatállomány csökkentésére és a fejlesztések leállítására kényszerülhetnek ágazati szakértők szerint. A várható gazdasági következményeket a kabinet nem új forrásokkal, hanem meglévő pénzekkel enyhítené.


2014-07-21
18:08 hírekTükröt állított a Krétakör a Szabadság térre
Egy hatalmas tükröt állítottak éjszaka a Szabadság térre a német megszállás áldozatainak emlékműve elé.
16:00 hírekLezuhant maláj utasszállító: Ukrajna állítja, bizonyítéka van
Ukrajna bizonyítani tudja, hogy a szakadárok Oroszországtól kapták azt a rakétát, amellyel múlt csütörtökön lelőttek egy maláj utasszállító repülőt Kelet-Ukrajna felett – közölte az ukrán nemzetbiztonsági tanács. A vizsgálatot Hollandia irányítja, a holland hatóságok háborús bűncselekmény miatt indítottak eljárást, és bárki ellen vádat emelhetnek, ha bűnössége bizonyítható. A feketedobozokat az oroszbarát szakadárok átadják a malájoknak.
15:14 hírekA DK is támogatja Magyar főpolgármester-jelöltségét
Gyurcsány Ferenc pártja is támogatja, hogy Magyar György legyen a baloldal főpolgármester-jelöltje – tudta meg a Válasz.hu.
11:58 hírekMoszkvában nagyon várták a fekete dobozokat?
Megtalálták a szakadárok a lelőtt utasszállító második fekete dobozát, de csak az ENSZ-nek hajlandók átadni. Egy lehallgatott telefonbeszélgetésen arról értekeznek a szeparatisták, hogy a szerkezetet már várják Moszkvában.
07:13 hírekMeghallgatják az új nemzetbiztonsági vezetőt
Hétfőn hallgatja meg a parlament nemzetbiztonsági bizottsága a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat új főigazgatóját – tudta meg a Magyar Nemzet.
07:06 hírekA Hamász szerint foglyul ejtettek egy izraeli katonát
Foglyul ejtett egy izraeli katonát a Hamász, bár ezt tagadja a jeruzsálemi vezetés. Vasárnap volt a gázai offenzíva legvéresebb napja, több mint 100-an haltak meg, többségében palesztinok.


2014-07-20
21:58 hírekA Versus vendége Kriza Ákos
Tart-e Pásztor Alberttől Kriza Ákos?
20:58 hírekLelőttek egy utasszállító repülőt
Lelőttek egy utasszállító repülőt Ukrajna felett.
19:46 hírekDonyeckben őrzik a maláj gép fekete dobozait
Megtalálták a lelőtt maláj gép fekete dobozait. Az adatrögzítő berendezéseket oroszbarát szakadárok őrzik Donyeckben, és hajlandók átadni a szakértőknek. A holttestek egy része hűtött vagonokban van, amelyet ugyancsak szakadárok őriznek. A Nyugat a szeparatistákat sejti a tragédia mögött, és újabb szankciókkal fenyegette meg Moszkvát. Oroszország tagadja a vádakat, és független vizsgálatot követel.
19:46 hírekDoneckben őrzik a maláj gép feketedobozait
Megtalálták a lelőtt maláj gép feketedobozait. Az adatrögzítő berendezéseket oroszbarát szakadárok őrzik Doneckben, és hajlandók átadni a szakértőknek. A holttestek egy része hűtött vagonokban van, amelyet ugyancsak szakadárok őriznek. A Nyugat a szeparatistákat sejti a tragédia mögött, és újabb szankciókkal fenyegette meg Moszkvát. Oroszország tagadja a vádakat, és független vizsgálatot követel.
19:09 hírekEz volt az izraeli hadműveletek legvéresebb napja
Újabb gyermekáldozatok a Gázai övezetben: az izraeli támadásokban vasárnap csaknem kilencven ember halt meg. A török kormányfő azt mondta: Izrael Hitler barbárságát is felülmúlja.
17:58 hírekVeszélyzóna
Ukrajnában az oroszbarát szeparatisták kvázi országára zuhant egy maláj utasszállító repülőgép.
15:15 hírekRossz vágányra terelték a várakozó és az érkező vonatot
Rendőrségi eljárás indult a szombaton Dunakeszinél egymással szembemenő vonatok ügyében. Negyven méteren múlt a tragédia.
13:13 hírekLelőtt utasszállító: rejtély, miért különítettek el néhány holttestet
Újabb szankciókat vezethet be Oroszország ellen az Európai Unió. Franciaország, Németország és Nagy-Britannia vezetői telefonon egyeztettek vasárnap a maláj gép lelövése után kialakult helyzetről. Abban állapodtak meg, hogy közösen gyakorolnak nyomást Vlagyimir Putyin orosz elnökre, hogy a kelet-ukrajnai szeparatisták engedjék szabadon dolgozni a nemzetközi megfigyelőket, akik a vizsgálatot végzik. A holland kormányfő is együttműködésre szólította fel Vlagyimir Putyint. Ferenc pápa pedig párbeszédet és megbékélést sürgetett Ukrajnában.
10:59 hírekBalhorog
Bántalmazták a miskolci polgármester-jelölés ellen tüntető aktivistát Gyurcsány Ferenc hívei.
08:40 hírekVasárnap sem némultak el a gyilkos fegyverek
Négy palesztin, köztük két gyermek vesztette életét a Gázai övezet elleni vasárnap reggeli izraeli légi csapásokban.
07:59 hírekA makói hagyma
A makói hagymát a 2011-es óriási jégverés csaknem teljesen padlóra küldte.


2014-07-19
21:26 hírekAz eddigi legvéresebb nap volt a mai
40 palesztin halt meg ma a Gázai övezet ellen indított izraeli offenzívában. A palesztin áldozatok száma így 330 fölé emelkedett. Az ENSZ szerint a halottak háromnegyede civil, 73 gyermek és sok nő van közöttük. A bombázások kezdete óta 2400 sebesültet regisztráltak. Izraeli oldalon egy beduin áldozatot követelt egy palesztin rakétatámadás. Ma a térségbe utazott az ENSZ-főtitkár, hogy közvetítsen a szemben álló felek között a fegyverszünet érdekében.
20:35 hírekMarad a hőségriadó
14 megyében van hőségriasztás a kánikula miatt. Napközben több helyen is 33 fokot mutatott a hőmérő, az országos rekord azonban nem dőlt meg. Tavaly - ezen a napon - 5-6 fokkal melegebb volt.
20:13 hírekÖsszecsapás Párizsban
Összecsapások törtek ki Párizsban a palesztinok mellett tüntető csaknem háromezer ember és a rendőrök között.
20:00 hírekSzembement két vonat
Szembement két vonat Dunakeszinél, a szerelvények pár méterre álltak meg egymástól.
18:10 hírekOrosz állampolgárok lőtték ki a maláj repülőgépet?
Orosz állampolgárok lőtték ki a maláj repülőgépet csütörtökön – ezt állítja az ukrán hírszerzés, vezetőjük szerint erre bizonyítékok is vannak. A titkosszolgálat azt állítja: a föld - levegő rakétarendszer és egy háromfős személyzet nemrég érkezett Oroszországból a szomszédos Ukrajna területére. Kijev ezért felszólította Moszkvát, hogy adja ki az érintett állampolgárokat. A tragédia helyszínére az oroszbarát szakadárok két nap után engedték be a nemzetközi megfigyelőket.
17:28 hírekJégesővel érkezett a vihar
Pincéket árasztott el pénteken a hirtelen jött vihar a Pest megyei Veresegyházon.
15:57 hírekEgy órával tovább strandolhatnak
Folytatódik a kánikula, továbbra is érvényben van a hőségriasztás.
12:20 hírekIzraeli offenzíva: többről szól, mint önvédelem?
Újabb palesztin alagutakat vesz célba az izraeli hadsereg a szárazföldi hadművelet kiterjesztésével. A csütörtök este megindított támadás palesztin áldozatainak száma meghaladja a hatvanat a gázai hatóságok szerint. Ferenc pápa a gázai válság miatt aggodalmát fejezte ki telefonon az izraeli és a palesztin elnöknek. Barack Obama pedig azt mondta Benjámin Netanjahunak, elismeri Izrael jogát az önvédelemre, de aggasztja a civil áldozatok magas száma.
12:08 hírekTóbiás bírja Mesterházy és Lendvaiék támogatását
Egyedüli jelöltként méretteti meg magát Tóbiás József a szocialista párt elnökségért az MSZP szombati tisztújító kongresszusán.
08:38 hírekZáporok, zivatarok enyhíthetnek a kánikulán
Folytatódik a kánikula, továbbra is érvényben van a hőségriasztás.
08:01 hírekTóbiást egyedüliként méretteti meg magát
Egyedüli jelöltként méretteti meg magát Tóbiás József a szocialista elnökségért az MSZP szombati tisztújító kongresszusán.


2014-07-18
21:00 hírek„Most lőttünk le egy…” – szeparatisták értekeztek a maláj gépről
Oroszbarát szakadárok lőhették le a maláj utasszállítót Kelet-Ukrajna felett – az amerikai hírszerzés előzetes jelentése szerint. A Washington Post úgy tudja: a dokumentumban az áll, hogy a szeparatisták föld-levegő vagy ahhoz hasonló hatóerejű rakétát használtak. Ellenük szólnak azok a lehallgatott telefonbeszélgetések is, amelyeket az ukrán biztonsági szervek hoztak nyilvánosságra. A szakadárok szerint a hangfelvételek manipuláltak. Oroszország és Ukrajna továbbra is egymást vádolja. Az ukrán miniszterelnök úgy fogalmazott: az oroszok játéka rossz véget ért, nemzetközi bűncselekményt követtek el, amelyért a hágai bíróság előtt kell felelniük. Az orosz elnök szerint viszont a gépet nem érte volna találat, ha Ukrajna nem kezdi újra a hadműveletet az oroszbarát kelet-ukrajnai szakadárok ellen.
13:07 hírekEz a legnagyobb légikatasztrófa Hollandia történelmében
Hollandia gyászol a légi szerencsétlenség után, a gépen több mint 150 holland állampolgár utazott. Közben az ausztrál miniszterelnök berendelte az orosz nagykövetet.
09:07 hírekOrbán: Alapos kivizsgálást igényel a gép lelövése
A magyar miniszterelnök szerint alapos kivizsgálást igényel a maláj utasszállító lelövésének ügye. Orbán Viktor részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak.
06:56 hírekFöld-levegő rakéta találhatta el a malajziai utasszállítót
Összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa a csütörtökön Kelet-Ukrajna felett lelőtt maláj utasszállító miatt. Csaknem 300-an haltak meg. Már az Egyesült Államok is elismeri, hogy föld-levegő rakéta találta el a gépet, de az ukránok és az orosz szakadárok egymásra mutogatnak.


2014-07-17
21:33 hírekKelepce
18:49 hírekNincs fegyvernyugvás Gázában
Mind az izraeli külügyminiszter, mind a palesztin Hamász cáfolta azt a korábbi hírt, miszerint egyezség született a fegyvernyugvásról. A mára meghirdetett tűzszünetet mindkét fél megszegte: délután óta ismét bombák hullanak Gázára, ahonnan továbbra is lövik Izraelt. Az izraeli hadműveletekben eddig 231 palesztin halt meg, közülük minden ötödik gyerek. A palesztin rakétatámadások egy izraeli áldozatot követeltek. Szerdán négy, a tengerparton focizó kisfiút lőtt le az izraeli haditengerészet.
11:46 hírekKi küldte Gulyás Mártont?
Először fetrengtem a röhögéstől. Gulyás Márton agent provocateurt saját elvbarátai megverték, megrugdosták, transzparensét megsemmisítették a DK tüntetésén. Pedig csak annyi volt felírva az általa lóbált táblára: „Cigányozás helyett baloldali megoldásokat”. Ezért estek neki a habzó szájú, vérben forgó szemű, nagyon baloldali, nagyon demokraták. Aztán kicsit mélyebben belegondoltam a történetbe, és lefagyott arcomról a mosoly.
10:50 hírekA Hamász is elfogadta a tűzszünetet
Izrael után a palesztin Hamász is elfogadta az ideiglenes tűzszünetet. Ennek értelmében a Hamász csütörtökön reggel 10-től délután 3 óráig nem fog izraeli célpontokat támadni. Cserébe az izraeli hadsereg sem indít légicsapásokat a Gázai övezet ellen. Az izraeli hadműveletben eddig 213 palesztin halt meg, ötödük gyermek. Tegnap négy, a tengerparton focizó kisfiút lőtt le az izraeli haditengerészet. A palesztin rakétatámadások az izraeli oldalon egy áldozatot követeltek.


2014-07-16
13:50 hírekA külföldi újságírókat nem érdekli Pásztor Albert ügye
A Magyarországon dolgozó külföldi újságírók egyelőre nem foglalkoztak a miskolci polgármesternek jelölt Pásztor Albert ügyével.
12:33 hírekAknavetőkkel támadták a szeparatisták az ukrán katonákat
Nagyszabású támadást indítottak szerda kora reggel a szakadárok az Ukrán Nemzeti Gárda tagjai ellen az orosz határnál lévő Doneck megyei Marinyivka falu körzetében. Eddig legalább három gárdista sebesült meg. A Nemzeti Gárda szerint állásaikat aknavetőkkel, harckocsikkal és páncéltörő rakétákkal lőtték a szeparatisták több mint egy órán át.
11:00 hírekIzrael megsemmisítette a Hamász-vezető házát
Eddig 205 halálos áldozata és több mint 1500 sebesültje van a Gázai övezet elleni légi csapásoknak. Izraeli oldalon ugyanakkor egy ember halt meg a rakétatámadások következtében. Az ENSZ adatai szerint az izraeli légierő eddig 79 palesztin iskolát és 23 egészségügyi létesítményt semmisített meg a Gázai övezetben.
10:25 hírekHangfelvétel bizonyítja Hiszékeny bűnösségét?
Hangfelvétel bizonyíthatja Hiszékeny Dezső bűnösségét a vesztegetési ügyben az angyalföldi Fidesz frakcióvezetője szerint. A szocialista politikus korábban azt állította, a sajtóból értesült arról, hogy nyomoznak ellene, önkormányzati tisztségeiről azonban a törvényben előírtnál hamarabb mondott le.


2014-07-15
21:59 hírekEldurvult a buli
Családi tragédiával végződött egy ballagás a Borsod megyei Járdánházán.
21:54 hírekKözpark
Vita a városligeti múzeumnegyedről.
21:39 hírekNyomozás
Kugyela Attilát, a XIII. kerületi Fidesz frakcióvezetőjét kérdeztük Hiszékeny Dezső gyanús lemondásáról.
21:29 hírekGyorsítósáv
Soron kívül tárgyalják a devizapereket a bíróságok.


IDŐJÁRÁS
Győr
24s°C
Budapest
23s°C
Debrecen
18s°C
s
Keszthely
22s°C
s
Pécs
19s°C
s
Szeged
21s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
309.30
USD
229.35
CHF
254.52

KIEMELT HÍREINK
hírekWellness pihenés féláron!
hírekHajhosszabbítás 50% kedvezménnyel!

TOP 4 ÓRA
hírekÚj település születik az önkormányzati választás napján
hírekMa is verekedtek a Parlamentben
hírekFolyik a vizsgálat a kínai romlotthús-botrányban
hírekMeglopták? Kövesse a nagyatádi nő példáját!
hírekÚjabb verekedés tört ki az ukrán parlament ülésén
hírekBagóért lehet majd megvenni a Samsung hajlított óriástévéjét
hírekHátrálnak Kijev elől a lázadók
hírekLétrejöhet a legnagyobb hazai médiavállalkozás
hírekDurva bejelentések a magyar bankoktól - Vissza fogják sírni a végtörlesztést
hírekKSH: a kiskereskedelmi forgalom növekedése lassult májusban
hírekÚjabb botrány az ukrán parlament ülésén
hírekEste hazaviszem, de még nem tudja

TOP 12 ÓRA
hírekDobom!
hírekÚj település születik az önkormányzati választás napján
hírekMa is verekedtek a Parlamentben
hírekFolyik a vizsgálat a kínai romlotthús-botrányban
hírekMeglopták? Kövesse a nagyatádi nő példáját!
hírekÚjabb verekedés tört ki az ukrán parlament ülésén
hírekBagóért lehet majd megvenni a Samsung hajlított óriástévéjét
hírekHátrálnak Kijev elől a lázadók
hírekLétrejöhet a legnagyobb hazai médiavállalkozás
hírekDurva bejelentések a magyar bankoktól - Vissza fogják sírni a végtörlesztést
hírekKSH: a kiskereskedelmi forgalom növekedése lassult májusban
hírekÚjabb botrány az ukrán parlament ülésén

TOP 24 ÓRA
hírekLángol egy ház az Andrássy úton
hírekAcélszerkezet a biztos alap
hírekHazai sikerekre várva
hírekItt az első Homeland-teaser
hírekKékszalag: ezért esett ki a nagy esélyes!
hírekEgy magyar több gólt lőtt, mint a britek
hírekMiskolc és a magyar baloldal elhúzódó válsága
hírekComing outolt a nőfaló
hírekBalek trafiktolvajok
hírekSzinte hihetetlen: 28 éve nem volt ilyen kevés sárga lap
hírekKékszalag: kiállt a címvédő Litkey Farkas
hírekMegérdemelt győzelmet emlegetnek az argentinok


impresszum | médiaajánlat