2015. április 25. 20:13   Márk napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2015-04-25
17:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
15:27 hírekFöldrengés: Több száz halott és a romok alatt rekedt túlélők
Nepálban már 688 áldozata van a földrengéssorozatnak. A legerősebb rengés 7,9-es erősségű volt, és 15 utórengés követte. A fővárosban, Katmanduban sok épület összedőlt, a történelmi óváros több része teljesen megsemmisült. A mentőalakulatok szerint több százan rekedtek a romok alatt. Halálos áldozatokat követelt a rengés a szomszédos Indiában is. A Himaláján lavinát indított el a földmozgás. Sok hegymászó eltűnt, az egyik alaptáborban legalább 30-an megsérültek. A köztelevízió úgy tudja, magyar hegymászók is érintettek lehetnek.
15:18 hírekRendőrök és tűzoltók lepték el a Városligetet
Egész napos programokkal várják az érdeklődőket a városligeti rendőrnapon.
13:00 hírekCsaknem félezer halott a nepáli földrengésben
Már több mint 450 halálos áldozatot követelt a földrengés Nepálban. Az ázsiai országban a Richter-skála szerint 7,9-es erősségű csapás pusztított.
11:00 hírekElőzetesben a trafikos gyilkosa
Harminc napra előzetes letartóztatásba került a kaposvári trafikos gyilkosa. A kényszerintézkedés elrendeléséről a Kaposvári Járásbíróság döntött. A fiatal férfi részletes beismerő vallomást tett.
10:06 hírekBébiszitterként kereste a pénzt a trafikos gyilkos
Előzetes letartóztatásba helyezhetik szombaton a kaposvári trafikos gyilkost. A kényszerintézkedés elrendeléséről a Kaposvári Járási Bíróság dönt.
08:06 hírekKözlekedés káosz várható a fővárosban
Biciklis felvonulás és hajóverseny miatt lehet ma közlekedési káosz Budapesten.


2015-04-23
21:52 hírekNincs érdemi döntés menekültkérdésben
Az estig tartó csúcsértekezleten gyors fellépésben állapodtak meg az európai uniós tagállamok vezetői. Többen is jelentős összegeket ajánlottak fel a bevándorlók megsegítésére és a Líbiával szomszédos országok támogatására. Emellett növelni fogják a mentésben részt vevő emberek és technikai eszközök számát is.
21:20 hírekCáfolat
Az egészségügyért felelős államtitkár szerint már tárgyalnak a kórházak adósságrendezéséről, a szakma mégsem tud erről.
15:23 hírekFeljutást jelenthet az ukránok elleni győzelem
Ukrajnával csap össze csütörtökön a magyar jégkorong-válogatott a divízió I/A világbajnokságon Krakkóban.
12:30 hírekGyilkosság a dohányboltban: hajtóvadászatot indított a rendőrség
Hajtóvadászatot indított a rendőrség a kaposvári dohánybolti eladó gyilkosa után. A nőt tegnap este holtan találták a trafikban.
10:50 hírekHabony egy fillért nem kap a tanácsokért, társadalmi munkás
Társadalmi munkában, ingyen ad tanácsokat a miniszterelnöknek Habony Árpád – ezt mondta Rogán Antal az RTL Klubnak.
09:00 hírekA Fidesz a bizottsághoz fordul az Altus miatt
Az Európai Bizottsághoz fordul a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja a Gyurcsány Ferenchez köthető Altus megbízása miatt.


2015-04-22
12:00 hírekAz engedmények ellenére ma is tiltakoznak
Ma is tüntetnek a hallgatók a felsőoktatás átalakítása ellen. Az interneten szerveződő demonstrációt az Emberi Erőforrások Minisztériumánál tartják.
08:55 hírekEgy százalékkal csökkenhet az szja
Ma tárgyal a kormány a jövő évi költségvetési tervekről. A nemzetgazdasági tárca 16-ról 15 százalékra csökkentené a személyi jövedelemadó kulcsát, és növelné a kétgyermekes családok adókedvezményét. Varga Mihály a 2016-os költségvetési tervek között említette, hogy jövőre a sertés tőkehús általános forgalmi adóját is mérsékelnék, 27 százalékról 5 százalékra. Az adócsökkentést a kormány az online kasszák kiterjesztéséből és az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszer bevételéből kompenzálhatja.


2015-04-21
18:47 hírekRogán ismét leszélsőjobbozta a Hír TV-t, mert kérdezni mert
Újra kijátszotta Rogán Antal a jobbikos kártyát a Hír Televízió ellen.
18:41 hírekAkár 10 milliárd euróra is büntethetik a Gazpromot
Múlt héten a Google-t támadta meg, ezen a héten pedig a Gazpromnak üzenhet hadat az Európai Bizottság. A brüsszeli testület valószínűleg holnap dönt arról, hogy az orosz óriáscég az uniós versenyszabályokat milyen mértékben sértette meg, amikor többek között a gázárakat mesterségesen alakította, és ezzel hátrányba hozta a versenytársakat. A cég akár 10 milliárd eurós büntetést is kaphat.
14:30 hírekRadikálisan csökkentenék az egyetemi autonómiát?
A kiszivárgott felsőoktatási koncepció alapján drasztikusan csökkentené a kormányzat az egyetemi autonómiát.
10:35 hírekŐrizetben a hajókatasztrófát túlélő embercsempészek
Őrizetbe vették azt a két embercsempészt, aki túlélte a hétvégi földközi-tengeri hajókatasztrófát. Líbia partjainál 900 menekült fulladt a tengerbe.
07:33 hírekNem szűnnek meg a kommunikációs szakok?
A felsőoktatási államtitkár a Népszabadságnak azt mondta: egyelőre a képzéseket szabályozó, tíz évvel ezelőtti rendelet felülvizsgálata kezdődött meg, de megnézik azt is, hogy szükség van-e ennyi kommunikációs képzésre.


2015-04-20
18:33 hírekNépszerű szakokat szüntetnének meg
Kedden tárgyal a Felsőoktatási Kerekasztal az egyetemi szakok megrostálásának tervéről. Az illetékes államtitkárság azt hangoztatja, hogy a javasolt karcsúsítás egyetlen egyetemen sem okozna pénzügyi válságot. A baloldal tiltakozik, az MSZP szerint a Fidesz a tervgazdaság helyreállításával kísérletezik.
17:10 hírekÚjratöltve – Riasztás, kedd 21.30
Az Európai Bizottság jóváhagyta a fűtőanyag-beszállítási szerződést – jelentette be Lázár János.
12:45 hírekSzijjártó: A probléma gyökere a menekültek otthonaiban van
Európán kívül kell keresni a megoldást az olyan katasztrófák megelőzéséhez, mint amilyen a hétvégén történt menekültekkel a Földközi-tengeren – jelentette ki Szijjártó Péter Brüsszelben az uniós külügyminiszterek tanácskozása előtt.


2015-04-19
17:40 hírekHatszáz menekült halhatott meg Líbia partjainál
Több mint hatszáz afrikai menekült veszett a Földközi-tengerbe, az olasz miniszterelnök rendkívüli uniós csúcs összehívását kérte a növekvő bevándorlás miatt. A pápa is nemzetközi fellépést sürget. Április eleje óta becslések szerint tizenháromezren érkeztek Afrikából Európába.
12:29 hírekA kormánypártnak ezzel vége lehet
Leválthatják a kormányt Finnországban, a parlamenti választást a liberális Centrumpárt (KESK) nyerheti meg a közvélemény-kutatások szerint.
07:00 hírekTeljes a káosz Dél-Afrikában, többen meghaltak
Dél-Afrikában tettlegességbe csapott át a bevándorlásellenesség, a nagyobb városokban napok óta tartanak a zavargások, amelyek halálos áldozatokat is követeltek már. Bár az ország az egyik legfejlettebb Afrikában, a szegénynegyedekben négyből három embernek nincs munkája.


2015-04-18
21:00 hírekHelyreigazítás
Helyreigazítás.
12:55 hírekKampány áldozata lehet az ország katonai semlegessége
Feladhatja katonai semlegességét Finnország. A hétvégi választás előtt több párt is a NATO-csatlakozással kampányolt az orosz agresszió miatt. Jelenleg a finnek 43 százaléka támogatja ezt, több mint kétszer annyian, mint tavaly ilyenkor. Az észak-atlanti tagság ötlete a szomszédos Svédországban is egyre népszerűbb.


2015-04-17
14:44 hírekCsányi: A nem vétkes ügyfelekkel fizettetik meg a kártalanítást
A nem vétkes ügyfelekkel fizetteti meg a Quaestor-törvénnyel a kötvényesek kártalanítását a kormány az OTP bank elnöke-vezérigazgatója szerint.


2015-04-16
14:30 hírekA kormány tudta, hogy Brüsszel felfüggeszti a kifizetéseket
A magyar kormány számolt azzal, hogy az Európai Bizottság uniós forrásokat fog felfüggeszteni a pályáztatási rendszer hibái miatt – mondta Csepreghy Nándor.
09:59 hírekHivatalossá vált az M4-es építésének leállítása
A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a kabinet felbontja a szerződést a kivitelezőkkel.


2015-04-15
13:06 hírekVáltozatlanul mást mond a bizottság és a magyar kormány
Az Európai Bizottság nem foglalkozott az M4-es autópálya építésével kapcsolatos kartellgyanúval. Ezt a brüsszeli testület szóvivője ismét megerősítette a Hír Televíziónak.
12:13 hírekEltűnt a befektetők pénze, nem találják a vezetőt
Az MNB jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás gyanújával piacfelügyeleti vizsgálatot indított a – fő tevékenysége szerint – utazásszervezéssel foglalkozó Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-nél.
10:35 hírekObama levenné Kubát a feketelistáról
Lekerülhet a terrorizmust támogató országok listájáról Kuba Barack Obama javaslatára – közölte a Fehér Ház Twitter-üzenetben.


2015-04-14
10:20 hírekGyurcsányék igenjeivel lehet meg a kétharmad
A Gyurcsány-párt támogatásával fogadhatja ma el a parlament az Iszlám Állam elleni magyar katonai szerepvállalásról szóló kétharmados előterjesztést.
09:15 hírekKötelező lesz igennel szavazni a Fideszben
Kötelező igen szavazás lesz a Fideszben a kormánypárton belül is vitatott, az állami földvagyon kezeléséről szóló jogszabályról.
07:00 hírekEzt a kört kártalanítaná 30 millióig a kormány
Csak azokat a Quaestor-ügyfeleket kártalanítaná a kormány 30 millió forintig, akik a Quaestor Értékpapír Zrt.-nél és annak kapcsolt vállalkozásainál fektették kötvényekbe pénzüket – nyilatkozta a Hír TV-nek a Fidesz-frakció szóvivője az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának ülése után.


2015-04-13
19:10 hírekFéltékenység miatt ölte meg a 18 éves lányt
Megerősítette a rendőrség, hogy féltékenység miatt ölte meg 18 éves volt barátnőjét szombaton a gyilkosság elkövetésével gyanúsított fiatalember a zalaegerszegi parkerdőben. A rendezett körülmények között élő fiatalok tragédiájának nem voltak előzményei. A gyanúsított bevallotta tettét egy barátjának, aki értesítette a szüleit. A fiatalember kocsival hajtott el a helyszínről, de nem sokkal később balesetet szenvedett a 76-os főúton.


2015-04-12
19:45 hírekMár csak hat magyar maradt a háborús övezetben
Újabb 26 magyart mentettek ki Jemenből a Nemzetközi Migrációs Szervezet gépével, így már csak hat ember evakuálásáról kell gondoskodni – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A lázadók elleni légicsapásokat Franciaország is támogatja – a harcoknak legkevesebb hatszáz civil áldozata volt eddig.
19:05 hírekLezárult a szavazás – 40 százalék alatt a részvétel
Véget ért az időközi országgyűlési képviselőválasztás a tapolcai körzetben. Az utolsó részvételi jelentések szerint valószínűleg még annál is kevesebben mentek el szavazni, mint februárban Veszprémben.
11:33 hírekFél négykor indul az Élet menete
Az egyre erősödő magyarországi antiszemitizmusra hívta fel a figyelmet a Zsidó Világkongresszus elnöke. Ronald S. Lauder a délutáni Élet menete miatt érkezett Budapestre.


2015-04-11
20:59 hírekElkülönítés vagy felzárkóztatás?
Együtt vagy külön?
18:02 hírekUtcára vonultak a Quaestor-károsultak
A Quaestor károsultjai tüntetnek Budapesten a brókercég Báthory utcai irodájánál. A Batthyány-örökmécsesnél pedig a baloldali pártok demonstrálnak.


IDŐJÁRÁS
Győr
17s°C
Budapest
18s°C
Debrecen
17s°C
s
Keszthely
21s°C
s
Pécs
18s°C
s
Szeged
18s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
300.85
USD
276.36
CHF
290.08

KIEMELT HÍREINK

TOP 4 ÓRA
hírekLeszedette a fóliát összes trafikjáról a kaposvári dohányboltos
hírekEgy csomó ötös volt a lottón
hírekEgyre vadabb tanácsok a görögöknek
hírekMeryl Streep lánya az anyja hasonmása lett
hírekMeryl Streep lánya az anyja hasonmása lett
hírekLemondott a Volkswagen első embere
hírekDurva! Apja és egyben nagyapja is lányának a molesztáló tanár
hírekDurva! Apja és egyben nagyapja is lányának a molesztáló tanár
hírekJégkorong - Magyar "fölény" a főtéren
hírekCaramel: féltem
hírekFelkészültek az idei szezonra a balatoni vízimentők
hírekAmerikai sztárrendezőt igazolt a Vígszínház

TOP 12 ÓRA
hírekLeszedette a fóliát összes trafikjáról a kaposvári dohányboltos
hírekEgy csomó ötös volt a lottón
hírekEgyre vadabb tanácsok a görögöknek
hírekMeryl Streep lánya az anyja hasonmása lett
hírekMeryl Streep lánya az anyja hasonmása lett
hírekLemondott a Volkswagen első embere
hírekDurva! Apja és egyben nagyapja is lányának a molesztáló tanár
hírekDurva! Apja és egyben nagyapja is lányának a molesztáló tanár
hírekJégkorong - Magyar "fölény" a főtéren
hírekCaramel: féltem
hírekFelkészültek az idei szezonra a balatoni vízimentők
hírekAmerikai sztárrendezőt igazolt a Vígszínház

TOP 24 ÓRA
hírekMár csak hat magyar maradt a háborús övezetben
hírekLezárult a szavazás – 40 százalék alatt a részvétel
hírekKötelező lesz igennel szavazni a Fideszben
hírekÚjabb sávlezárás a Széll Kálmán térnél
hírekSasközpont Jászberényben
hírekGyurcsányék igenjeivel lehet meg a kétharmad
hírekEzt a kört kártalanítaná 30 millióig a kormány
hírekFéltékenység miatt ölte meg a 18 éves lányt
hírekUtcára vonultak a Quaestor-károsultak
hírekSzúrnak, perzselnek, bontanak, formáznak - 25 csapat ontja a vért
hírekHivatalossá vált az M4-es építésének leállítása
hírekVáltozatlanul mást mond a bizottság és a magyar kormány


impresszum | médiaajánlat