2014. október 25. 02:32   Bianka napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-10-24
21:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
17:58 hírekMeghallgatás
A magyar sajtószabadság és a kormányközeli emberek amerikai kitiltása volt a téma Strasbourgban.
16:00 hírekFöldi: Egy profi szervezet amatőr akciója a kitiltási ügy
Az amerikai titkosszolgálatnak jeleznie kellett volna a magyar hatóságoknak, hogy magyar állampolgárok lehetnek érintettek korrupciós bűncselekményben – az Információs Hivatal volt műveleti igazgatója szerint.
15:59 hírekPicasso és mai követői
Százéves önarcképtől a bizarr installációkig.
06:41 hírekElismerte az Ökotárs Alapítvány vezetője
Felmerült az Ökotársnál, hogy a Kehi-vizsgálat miatt dokumentumokat menekítenek a norvég követségre – ismerte el az alapítvány vezetője.


2014-10-23
21:59 hírekAmerikai szankció és korrupcióvádak
Amerikai szankció, korrupcióvádak és egy nagy felzúdulást keltő javaslat az internetadóról.
21:40 hírekMegszavazták
Megszavazták az új Európai Bizottságot.
21:35 hírekA vármegye
Balassagyarmatra költözik a Nógrád megyei önkormányzat.
21:31 hírekKémgém
Titkosszolgálati szál az amerikai kitiltás hátterében?
21:29 hírekNemzeti minimum
Az ország tekintélyének védelme legyen nemzeti minimum.
20:59 hírekBörtönbe készül Demszky
A börtönben is jobban érezné magát Demszky.
20:11 hírekAz energia- és klímacsomagról is tárgyalnak majd
A 2030-ig szóló klíma- és energiastratégia megvitatásával kezdték kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójukat az európai állam- és kormányfők. A megbeszélésen szó lesz még az ebola terjedésének megfékezéséről is. Hazánkat Orbán Viktor miniszterelnök képviseli az EU-csúcson.
13:59 hírekÖkotárs: Norvégia szerepe is tisztázásra szorul
A norvég állam szerepét is tisztázni kell az Ökotárs Alapítvány ügyében – a Miniszterelnökség helyettes államtitkára szerint. A Norvég Civil Támogatási Alap pénzeinek elosztását vizsgáló Kehi ugyanis azt is kimutatta, hogy ellenőrzésük kezdete után az Ökotárs több dokumentumot is a norvég nagykövetségre menekített.
12:27 hírekKlímapolitikáról tárgyalnak Brüsszelben
Kétnapos csúcstalálkozót tartanak csütörtökön és pénteken az Európai Unió állam- és kormányfői Brüsszelben. A résztvevők klímapolitikáról, a gazdasági helyzetről, az ebola megfékezéséről és az ukrán–orosz konfliktusról is beszélnek.
11:56 hírekKatonai tiszteletadás mellett felvonták a nemzeti lobogót
A Parlamentnél Magyarország nemzeti lobogójának felvonásával kezdődtek meg csütörtökön az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapja alkalmából szervezett ünnepségek. A kormány és az ellenzék is megemlékezik a évfordulón.


2014-10-22
07:49 hírekKisiklott egy személyvonat
Több mint ötvenen utaztak azon a vasúti szerelvényen, amely kisiklott kedd este Sárvár és Celldömölk között, a Vas megyei Ostffyasszonyfa közelében.


2014-10-21
21:18 hírekVége az olcsó telefonálásnak az interneten
Vége az olcsó telefonálásnak és SMS-ezésnek a világhálón. A kormány 2015-től bevezeti az internetadót. Az új közterhet a szolgáltatónak kell megfizetnie, mértéke 150 forint lenne megkezdett gigabyte-onként a jövő évi adótörvények tervezete szerint. A személyi jövedelemadózásban és a családi adókedvezményben nincs érdemi változás. Az élőállat áfájának csökkentésétől a feketekereskedelem további visszaszorítását reméli a kabinet.
17:20 hírekZombor: Újraszervezzük az egészségügyet
Átvizsgálják és újraszervezik az egészségügyet – jelentette be Zombor Gábor az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben, ahol három mágneses rezonanciás képalkotó berendezést adtak át.
13:10 hírekOrbán: A magyar gyerekeknek a megfelelő iskolapadba kell beülniük
A következő négy évben az üzleti világgal szorosan együttműködve szeretné elérni a teljes foglalkoztatottságot a kormány – ezt Orbán Viktor mondta a Siemens képzési központjának megnyitóján.
12:23 hírekMindenki meghalt a repülőn
Repülőgép-balesetben életét vesztette a Total francia olajipari cég elnök-vezérigazgatója Moszkvában. A 63 éves francia férfi gépe felszállás közben a sűrű ködben egy hókotrónak ütközött a vnokovói nemzetközi repülőtéren. A Párizsba tartó repülő fedélzetén – a vállalatvezető mellett – háromfős személyzet tartózkodott, mindannyian meghaltak. A francia polgári légiközlekedés-biztonsági iroda bejelentette: három munkatársa Moszkvába indult a baleset körülményeinek kivizsgálására.
10:33 hírekBörtön vagy házi őrizet? Ítéletre vár Pistorius
Ma hirdetnek ítéletet Oscar Pistorius emberölési ügyében.
10:19 hírekSzijjártó Péter Washingtonban tárgyal
A magyar külügyminiszter Victoria Nuland európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkárral, majd Amos Hochstein energiaügyekért felelős különmegbízottal találkozik Washingtonban.


2014-10-20
21:00 hírekMagyarok kitiltása: a kormány egy jogi aktusnak tekinti
Ugyanarra voltak kíváncsiak a vendégek, mint a vendéglátók a nemzetbiztonsági bizottságban. A kormány képviselőit hiába kérdezték az ellenzéki politikusok arról, hogy kiket tiltott ki az Egyesült Államok korrupció miatt. A miniszterek és államtitkárok nem tudtak érdemben válaszolni, mert továbbra sem kaptak tájékoztatást az amerikaiaktól. A kancelláriaminiszter szerint elképzelhető, hogy maguk az érintettek sem tudják a beutazási tilalom okát, hiszen az amerikai törvények szerint ezt nem kell nekik megmondani. Lázár János reméli, hogy az Egyesült Államok nem a magyar–orosz gazdasági közeledés miatt büntet magyar állampolgárokat.
19:56 hírekTatabányai karambol: elhunyt egy sérült
Meghalt a tatabányai baleset legsúlyosabb sérültje. A rendőrség közlése szerint a mentőhelikopterrel elszállított nő a kórházban vesztette életét.
18:41 hírekCameron: Az én főnököm a brit nép
Még idén bejelenti a bevándorlás korlátozását David Cameron brit kormányfő.
18:01 hírekGyurcsányék többfrontos támadást indítottak Magyarország ellen
A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc pártja már nyíltan, több fronton támadja Magyarországot és a magyar kormányt. Ezt Rogán Antal annak kapcsán jegyezte meg a parlamentben, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK két EP-képviselője nyilvános meghallgatást szervezett hétfőn az Európai Parlament épületében a magyarországi médiahelyzetről és sajtószabadságról. Rogán kitért rá, a Világ Demokráciáinak Közössége nevű szervezet, melynek tanácsadója a szintén DK-s Eörsi Mátyás, szintén a Magyarország elleni eljárást szorgalmazza. A meghallgatást követően Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára úgy fogalmazott, hogy az egy politikai showműsorral ért fel, és nagyrészt nem is a médiaszabadsággal foglalkozott.
17:55 hírekVonat csapódott az autóbuszba: tizenkét sérült
Tizenkét ember sérült meg Tatabányán, ahol vonattal ütközött egy autóbusz. Egy utast a helyszínen újra kellett éleszteni. Két utast súlyos sérülésekkel a tatabányai kórházba kellett vinni, kilencen pedig könnyebben sérültek. A tatabányai kórház tájékoztatása szerint négy embert tartanak bent megfigyelésre. Az autóbusz műszaki mentését már megkezdték. Azt, hogy mi okozhatta a balesetet, még vizsgálják; a vasúti közlekedés csak holnap állhat helyre.
17:05 hírekBarroso: Hiba lenne, ha London magára haragítaná Kelet-Európát
Hiba lenne, ha London magára haragítaná Közép- és Kelet-Európát – jelentette ki egy londoni előadásában az Európai Bizottság leköszönő elnöke.
15:17 hírekZombor: Nem lesz fizetős egészségügy
Elfogadta a kormány az egészségügy átalakításának tervezetét.
10:56 hírekFegyvereket dobtak le a kurdoknak
Fegyvereket, muníciót és orvosi segélyt dobott le az amerikai légierő az Iszlám Állam által ostromolt szíriai Kobanit védő kurdoknak.


2014-10-19
21:03 hírekKattant a bilincs Zágráb főpolgármesterének csuklóján
Letartóztatták Zágráb főpolgármesterét 15 társával együtt a horvát fővárosban.
14:42 hírekÖrökre kitilthatják a gyanúsított magyarokat az USA-ból
Örökre kitilthatják az Egyesült Államokból a korrupcióval gyanúsított magyarokat – a volt washingtoni nagykövet szerint.
08:18 hírekOrszágos kampányértékelőt tart a Fidesz
Országos kampányértékelőt tart délelőtt a Fidesz a fővárosi Millenáris Parkban.


2014-10-18
15:22 hírekBotka: Három választást is elvesztettünk, de…
Országos pártértekezletet hívott össze decemberre az MSZP választmánya, a tanácskozáson a párt átalakításáról és az új baloldali politika főbb irányairól döntenek.
13:34 hírekÚj elnököt választ a HÖOK
Tisztújító küldöttgyűlést tart a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK).
12:26 hírekVálasztási értékelés a szocialisták zárt ülésén
Az országgyűlési, az európai parlamenti és az önkormányzati választás kiértékelésével foglalkozik szombaton – a többi között – az MSZP zárt, választmányi ülése.
08:28 hírekA fővárosi MSZP is szakít a DK-val
A budapesti MSZP is szakít a DK-val – írja a Magyar Nemzet.
08:23 hírekHazánk hiteles tájékoztatást vár az USA-tól
Hiteles tájékoztatást és a korrupciógyanúval kapcsolatos adatok megosztását várja az Egyesült Államoktól, mint főbb szövetségesétől Magyarország – ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondta Magyarország élőben című műsorunkban.


2014-10-17
21:29 hírekA külügy bizonyítékokat vár a kitiltott magyarok ellen
Kitiltottak több magyar kormányzati tisztségviselőt az Egyesült Államokból. A budapesti nagykövetség ügyvivője korrupció gyanújára hivatkozik, de neveket nem árul el, és hallgat a bizonyítékokról is. A Külügyminiszter ma bekérette az ideiglenes ügyvivőt, aki a hivatalos kérés ellenére sem hajlandó többet elárulni az ügyről. Szijjártó Péter szerint ha az amerikai fél nem tudja bizonyítani állításait, felmerül, hogy a bejelentéssel valamilyen más ügyet akar befolyásolni.
15:50 hírekMarad az egészségügy az Emmiben
A sajtóhírekkel ellentétben nem lesz a kormányzaton belül önálló egészségügyi minisztérium – erősítette meg a Hír TV-nek Balog Zoltán.
12:40 hírekVáltoztatna a kormány a szociális ellátórendszeren
Hozzányúlna a kormány a segélyezéshez és a szociális ellátórendszerhez – erősítette meg a szociális államtitkár a Hír TV-nek.


2014-10-16
21:09 hírekPutyin is megérkezett a milánói csúcsra
Vlagyimir Putyin Belgrádból Milánóba utazott az ázsiai és európai vezetők kétnapos csúcstalálkozójára, amelyen részt vesz a magyar miniszterelnök is.
19:14 hírekPutyin: Csökkenthet az európai gázszállítás
Moszkva csökkentheti az európai gázszállítást, ha Ukrajna megcsapolja az Oroszországból Európába irányuló gázvezetékeket. Ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette ki Belgrádban, ahol fogadta őt a szerb elnök. Putyin egyúttal reményét fejezte ki, hogy erre nem kerül sor.
17:57 hírekMegdobálták a Hír TV stábját Dombóváron
Megdobálták a Hír TV stábját Dombóváron, ahol rendőrségi ügy lett a polgármester-választásból. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai iratokat foglaltak le az önkormányzatnál, és elkérték a térfigyelő kamerák felvételeit is. A helyi Fidesz szerint a város vezetőjét csalással választották újra. Szabó Loránd nem nyilatkozik, és perrel fenyegetőzik.
08:15 hírekMásodfokon bíróság előtt három devizahiteles-per
Három devizahiteles-pert tárgyal csütörtökön másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla.


2014-10-15
21:38 hírekSzanyi fizethet a Gój Motorosok miatt
Szanyi Tibornak vissza kell fizetnie a Gój Motorosok brüsszeli vendéglátására költött uniós közpénzt, így döntött az MSZP országos elnöksége. Emellett a párt etikai bizottsága figyelmeztetésben is részesítette a szocialista EP-képviselőt. Szanyi a testület ülése előtt tett sajtónyilatkozatában elnézést kért mindenkitől, akit megsértett, de azt is hozzátette, hogy tiszta a lelkiismerete, mert szerinte nem követett el szabálytalanságot.
21:20 hírekNavracsics megtarthatja eredeti hatáskörét
Megtarthatja eredeti hatáskörét Navracsics Tibor.
17:05 hírekÍgy döntött Navracsicsról? Ma bejelentheti Juncker
Elvehetik Navracsics Tibortól az uniós polgársággal foglalkozó tárcát, amit a görög biztosjelölt kaphat meg, értesült a Hír TV.
14:17 hírekKi akarnak szabadulni a gyurcsányi csapdából
Az MSZP platformjai szerint véget ért a baloldali pártok közötti összefogás időszaka, ezért arra kérik a párt országos elnökségét, hogy szabadítsa ki a baloldalt abból a csapdából, ahova Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök kényszerítette.
08:04 hírekSzanyi levélben magyarázta a Gój Motorosok vendéglátását
Egyebek közt energetikai kérdéseket vitatott meg a Gój Motorosokkal – ezt állítja Szanyi Tibor abban a levélben, amelyben a csoport brüsszeli vendéglátását magyarázza az MSZP vezetőinek.


IDŐJÁRÁS
Győr
7s°C
Budapest
7s°C
Debrecen
6s°C
s
Keszthely
7s°C
s
Pécs
6s°C
s
Szeged
7s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
306.32
USD
241.39
CHF
253.88

KIEMELT HÍREINK
hírekTENGERNYI NYEREMÉNY A CAMPING SAJTTAL

TOP 4 ÓRA
hírekKönyv jelent meg a balkáni "halálmarsról" és az asinarai börtönszigetről
hírekZuhan az iTunes népszerűsége
hírekAki Ausztráliába akar szökni, belehal
hírekHárom év börtönbüntetést szabtak ki Romániában illegális petesejt-kereskedelemért
hírekTömeges kihallgatás a választási csalással vádolt román kormányfőhelyettes ügyében
hírekHa Miles Davis még élne, tuti veletek lógna
hírekAtombombák Magyarországon
hírekAtombombák Magyarországon
híreknadal coric
hírekNapi előrejelzés 12 jegy számára
hírekIskolai lövöldözés egy Seattle melletti városban
hírekFolyamatos az átléptetés a magyar-ukrán határszakaszon, csökken a várakozás

TOP 12 ÓRA
hírekŐrizetbe vettek egy gyakornokot a Total-elnök balesete miatt
hírekA beutazási botrányról tartanak sajtótájékoztatót az amerikai követségen
hírekOrbán: az EU új energiastratégiája nem veszélyezteti a rezsicsökkentést (2.)
hírekKönyv jelent meg a balkáni "halálmarsról" és az asinarai börtönszigetről
hírekZuhan az iTunes népszerűsége
hírekAki Ausztráliába akar szökni, belehal
hírekHárom év börtönbüntetést szabtak ki Romániában illegális petesejt-kereskedelemért
hírekTömeges kihallgatás a választási csalással vádolt román kormányfőhelyettes ügyében
hírekHa Miles Davis még élne, tuti veletek lógna
hírekAtombombák Magyarországon
hírekAtombombák Magyarországon
híreknadal coric

TOP 24 ÓRA
hírekKarambol az Árnyas útnál - mentők szedték ki az utasokat
hírekMarad a parlagfűtitok
hírekMagasabb összeg jut az állattartásra
hírekA Szolnok itthon mindent megnyerne
hírekMég pánikban sem bántják a forintot
hírekÚjabb kedvezőtlen adat Amerikából
hírekPatthelyzet több városban
hírekAz LMP egy belvárosi romkocsmában várja az eredményeket
hírekKizárják a Fideszből a zsidózó-cigányozó polgármestert
hírekVálasztási értékelés a szocialisták zárt ülésén
hírekpatrióta brill bisztró
hírekNincs probléma - állapította meg a svájci elnök és Orbán


impresszum | médiaajánlat