2014. október 22. 14:10   Előd napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-10-22
12:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!


2014-10-21
21:18 hírekVége az olcsó telefonálásnak az interneten
Vége az olcsó telefonálásnak és SMS-ezésnek a világhálón. A kormány 2015-től bevezeti az internetadót. Az új közterhet a szolgáltatónak kell megfizetnie, mértéke 150 forint lenne megkezdett gigabyte-onként a jövő évi adótörvények tervezete szerint. A személyi jövedelemadózásban és a családi adókedvezményben nincs érdemi változás. Az élőállat áfájának csökkentésétől a feketekereskedelem további visszaszorítását reméli a kabinet.
17:20 hírekZombor: Újraszervezzük az egészségügyet
Átvizsgálják és újraszervezik az egészségügyet – jelentette be Zombor Gábor az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben, ahol három mágneses rezonanciás képalkotó berendezést adtak át.
17:13 hírekFeljelentést tett a Jobbik az ózdi helyzet kapcsán
Feljelentést tett a rendőrségen a Jobbik hamis vád gyanúja miatt az ózdi választási bizonyítékok ügyében.
13:10 hírekOrbán: A magyar gyerekeknek a megfelelő iskolapadba kell beülniük
A következő négy évben az üzleti világgal szorosan együttműködve szeretné elérni a teljes foglalkoztatottságot a kormány – ezt Orbán Viktor mondta a Siemens képzési központjának megnyitóján.
12:23 hírekMindenki meghalt a repülőn
Repülőgép-balesetben életét vesztette a Total francia olajipari cég elnök-vezérigazgatója Moszkvában. A 63 éves francia férfi gépe felszállás közben a sűrű ködben egy hókotrónak ütközött a vnokovói nemzetközi repülőtéren. A Párizsba tartó repülő fedélzetén – a vállalatvezető mellett – háromfős személyzet tartózkodott, mindannyian meghaltak. A francia polgári légiközlekedés-biztonsági iroda bejelentette: három munkatársa Moszkvába indult a baleset körülményeinek kivizsgálására.
10:33 hírekBörtön vagy házi őrizet? Ítéletre vár Pistorius
Ma hirdetnek ítéletet Oscar Pistorius emberölési ügyében.
10:19 hírekSzijjártó Péter Washingtonban tárgyal
A magyar külügyminiszter Victoria Nuland európai és eurázsiai ügyekért felelős államtitkárral, majd Amos Hochstein energiaügyekért felelős különmegbízottal találkozik Washingtonban.


2014-10-20
21:00 hírekMagyarok kitiltása: a kormány egy jogi aktusnak tekinti
Ugyanarra voltak kíváncsiak a vendégek, mint a vendéglátók a nemzetbiztonsági bizottságban. A kormány képviselőit hiába kérdezték az ellenzéki politikusok arról, hogy kiket tiltott ki az Egyesült Államok korrupció miatt. A miniszterek és államtitkárok nem tudtak érdemben válaszolni, mert továbbra sem kaptak tájékoztatást az amerikaiaktól. A kancelláriaminiszter szerint elképzelhető, hogy maguk az érintettek sem tudják a beutazási tilalom okát, hiszen az amerikai törvények szerint ezt nem kell nekik megmondani. Lázár János reméli, hogy az Egyesült Államok nem a magyar–orosz gazdasági közeledés miatt büntet magyar állampolgárokat.
19:56 hírekTatabányai karambol: elhunyt egy sérült
Meghalt a tatabányai baleset legsúlyosabb sérültje. A rendőrség közlése szerint a mentőhelikopterrel elszállított nő a kórházban vesztette életét.
18:41 hírekCameron: Az én főnököm a brit nép
Még idén bejelenti a bevándorlás korlátozását David Cameron brit kormányfő.
18:01 hírekGyurcsányék többfrontos támadást indítottak Magyarország ellen
A Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc pártja már nyíltan, több fronton támadja Magyarországot és a magyar kormányt. Ezt Rogán Antal annak kapcsán jegyezte meg a parlamentben, hogy Molnár Csaba és Niedermüller Péter, a DK két EP-képviselője nyilvános meghallgatást szervezett hétfőn az Európai Parlament épületében a magyarországi médiahelyzetről és sajtószabadságról. Rogán kitért rá, a Világ Demokráciáinak Közössége nevű szervezet, melynek tanácsadója a szintén DK-s Eörsi Mátyás, szintén a Magyarország elleni eljárást szorgalmazza. A meghallgatást követően Kovács Zoltán, a Miniszterelnökség államtitkára úgy fogalmazott, hogy az egy politikai showműsorral ért fel, és nagyrészt nem is a médiaszabadsággal foglalkozott.
17:55 hírekVonat csapódott az autóbuszba: tizenkét sérült
Tizenkét ember sérült meg Tatabányán, ahol vonattal ütközött egy autóbusz. Egy utast a helyszínen újra kellett éleszteni. Két utast súlyos sérülésekkel a tatabányai kórházba kellett vinni, kilencen pedig könnyebben sérültek. A tatabányai kórház tájékoztatása szerint négy embert tartanak bent megfigyelésre. Az autóbusz műszaki mentését már megkezdték. Azt, hogy mi okozhatta a balesetet, még vizsgálják; a vasúti közlekedés csak holnap állhat helyre.
17:05 hírekBarroso: Hiba lenne, ha London magára haragítaná Kelet-Európát
Hiba lenne, ha London magára haragítaná Közép- és Kelet-Európát – jelentette ki egy londoni előadásában az Európai Bizottság leköszönő elnöke.
15:17 hírekZombor: Nem lesz fizetős egészségügy
Elfogadta a kormány az egészségügy átalakításának tervezetét.
10:56 hírekFegyvereket dobtak le a kurdoknak
Fegyvereket, muníciót és orvosi segélyt dobott le az amerikai légierő az Iszlám Állam által ostromolt szíriai Kobanit védő kurdoknak.


2014-10-19
21:03 hírekKattant a bilincs Zágráb főpolgármesterének csuklóján
Letartóztatták Zágráb főpolgármesterét 15 társával együtt a horvát fővárosban.
14:42 hírekÖrökre kitilthatják a gyanúsított magyarokat az USA-ból
Örökre kitilthatják az Egyesült Államokból a korrupcióval gyanúsított magyarokat – a volt washingtoni nagykövet szerint.
08:18 hírekOrszágos kampányértékelőt tart a Fidesz
Országos kampányértékelőt tart délelőtt a Fidesz a fővárosi Millenáris Parkban.


2014-10-18
15:22 hírekBotka: Három választást is elvesztettünk, de…
Országos pártértekezletet hívott össze decemberre az MSZP választmánya, a tanácskozáson a párt átalakításáról és az új baloldali politika főbb irányairól döntenek.
13:34 hírekÚj elnököt választ a HÖOK
Tisztújító küldöttgyűlést tart a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK).
12:26 hírekVálasztási értékelés a szocialisták zárt ülésén
Az országgyűlési, az európai parlamenti és az önkormányzati választás kiértékelésével foglalkozik szombaton – a többi között – az MSZP zárt, választmányi ülése.
08:28 hírekA fővárosi MSZP is szakít a DK-val
A budapesti MSZP is szakít a DK-val – írja a Magyar Nemzet.
08:23 hírekHazánk hiteles tájékoztatást vár az USA-tól
Hiteles tájékoztatást és a korrupciógyanúval kapcsolatos adatok megosztását várja az Egyesült Államoktól, mint főbb szövetségesétől Magyarország – ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondta Magyarország élőben című műsorunkban.


2014-10-17
21:29 hírekA külügy bizonyítékokat vár a kitiltott magyarok ellen
Kitiltottak több magyar kormányzati tisztségviselőt az Egyesült Államokból. A budapesti nagykövetség ügyvivője korrupció gyanújára hivatkozik, de neveket nem árul el, és hallgat a bizonyítékokról is. A Külügyminiszter ma bekérette az ideiglenes ügyvivőt, aki a hivatalos kérés ellenére sem hajlandó többet elárulni az ügyről. Szijjártó Péter szerint ha az amerikai fél nem tudja bizonyítani állításait, felmerül, hogy a bejelentéssel valamilyen más ügyet akar befolyásolni.
15:50 hírekMarad az egészségügy az Emmiben
A sajtóhírekkel ellentétben nem lesz a kormányzaton belül önálló egészségügyi minisztérium – erősítette meg a Hír TV-nek Balog Zoltán.
12:40 hírekVáltoztatna a kormány a szociális ellátórendszeren
Hozzányúlna a kormány a segélyezéshez és a szociális ellátórendszerhez – erősítette meg a szociális államtitkár a Hír TV-nek.


2014-10-16
21:09 hírekPutyin is megérkezett a milánói csúcsra
Vlagyimir Putyin Belgrádból Milánóba utazott az ázsiai és európai vezetők kétnapos csúcstalálkozójára, amelyen részt vesz a magyar miniszterelnök is.
19:14 hírekPutyin: Csökkenthet az európai gázszállítás
Moszkva csökkentheti az európai gázszállítást, ha Ukrajna megcsapolja az Oroszországból Európába irányuló gázvezetékeket. Ezt Vlagyimir Putyin orosz elnök jelentette ki Belgrádban, ahol fogadta őt a szerb elnök. Putyin egyúttal reményét fejezte ki, hogy erre nem kerül sor.
17:57 hírekMegdobálták a Hír TV stábját Dombóváron
Megdobálták a Hír TV stábját Dombóváron, ahol rendőrségi ügy lett a polgármester-választásból. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai iratokat foglaltak le az önkormányzatnál, és elkérték a térfigyelő kamerák felvételeit is. A helyi Fidesz szerint a város vezetőjét csalással választották újra. Szabó Loránd nem nyilatkozik, és perrel fenyegetőzik.
08:15 hírekMásodfokon bíróság előtt három devizahiteles-per
Három devizahiteles-pert tárgyal csütörtökön másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla.


2014-10-15
21:38 hírekSzanyi fizethet a Gój Motorosok miatt
Szanyi Tibornak vissza kell fizetnie a Gój Motorosok brüsszeli vendéglátására költött uniós közpénzt, így döntött az MSZP országos elnöksége. Emellett a párt etikai bizottsága figyelmeztetésben is részesítette a szocialista EP-képviselőt. Szanyi a testület ülése előtt tett sajtónyilatkozatában elnézést kért mindenkitől, akit megsértett, de azt is hozzátette, hogy tiszta a lelkiismerete, mert szerinte nem követett el szabálytalanságot.
21:20 hírekNavracsics megtarthatja eredeti hatáskörét
Megtarthatja eredeti hatáskörét Navracsics Tibor.
17:05 hírekÍgy döntött Navracsicsról? Ma bejelentheti Juncker
Elvehetik Navracsics Tibortól az uniós polgársággal foglalkozó tárcát, amit a görög biztosjelölt kaphat meg, értesült a Hír TV.
14:17 hírekKi akarnak szabadulni a gyurcsányi csapdából
Az MSZP platformjai szerint véget ért a baloldali pártok közötti összefogás időszaka, ezért arra kérik a párt országos elnökségét, hogy szabadítsa ki a baloldalt abból a csapdából, ahova Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök kényszerítette.
08:04 hírekSzanyi levélben magyarázta a Gój Motorosok vendéglátását
Egyebek közt energetikai kérdéseket vitatott meg a Gój Motorosokkal – ezt állítja Szanyi Tibor abban a levélben, amelyben a csoport brüsszeli vendéglátását magyarázza az MSZP vezetőinek.


2014-10-14
21:59 hírekMegúszták
Lincshangulat volt Felsőzsolcán, tragédiával végződhetett volna egy közlekedési konfliktus.
21:39 hírekDelfinek
Cannes-ban díjazták az Operaház imázsfilmjét.
21:30 hírekFővárosi elefántcsont-tornyokban élő civilek
Egyes szervezetek védett fővárosi elefántcsonttornyokban élnek.
21:23 hírekElvesztette a Jobbik Gyöngyöspatát
Gyöngyöspata váltott. Jobbikos polgármester után fideszest választottak meg.
21:22 hírekVáltó
A kormánypárt elveszítette Zuglót.
21:21 hírekElőnézet
Kampány után kormányzati nagyüzem.
21:17 hírekKormányzati nagyüzem
Lesznek-e kiigazítások a költségvetésben?
17:59 hírekZöld udvar
Összefogással széppé tehetők a bérházak udvarai is.
16:59 hírekRendhagyó történelemórák
Rendhagyó történelemórák a Terror Házában.
14:15 hírekDevizaperek: ismét az Ab-hez fordul a bíróság
Másodfokon az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordult az ítélőtábla a Porsche Bank devizahiteles-perében – a tanácsvezető bíró szerint ugyanis az első devizahiteles-törvény több ponton sérti az alaptörvényt.
10:38 hírekÚjabb pénzintézetek próbálják bizonyítani igazukat
Három devizahiteles-pert tárgyal kedden másodfokon a Fővárosi Ítélőtábla, és az Alkotmánybíróság is ma kezdi tárgyalni a bírói indítványokat.
10:28 hírekA 2013-as költségvetés felhasználásáról tárgyalnak
A tavalyi költségvetés felhasználásáról tárgyal kedden az Országgyűlés.
07:23 hírekGőgös közös frakciókat akar Gyurcsányékkal
A harmadik választási vereség és a gyurcsányi út elutasítása ellenére is szövetségben indulhat az MSZP a 2018-as országgyűlési választáson Gyurcsány Ferenccel – legalábbis a szocialisták elnökhelyettese szerint.


2014-10-12
23:59 hírekTóbiás nemet mondott a gyurcsányi útra
Az MSZP elnöke az eredmények ismeretében nemet mondott a baloldali összefogás gyurcsányi útjára. Tóbiás József szerint a baloldalt a volt miniszterelnök által képviselt vezérelvű politika távolította el az emberektől az elmúlt négy évben. A szocialista párt egykori főpolgármester-jelöltje, akinek a kampány finisében visszalépő Falus Ferenc miatt kellett feladnia terveit, egyértelmű kudarcnak nevezte a baloldal budapesti szereplését.


IDŐJÁRÁS
Győr
9s°C
Budapest
10s°C
Debrecen
13s°C
s
Keszthely
8s°C
s
Pécs
8s°C
s
Szeged
9s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
306.32
USD
241.39
CHF
253.88

KIEMELT HÍREINK
hírekTENGERNYI NYEREMÉNY A CAMPING SAJTTAL

TOP 4 ÓRA
hírekNetadó: Pártok és szakmai szervezetek követelik a visszavonást
hírekÁrokba borult egy autó a Nagykovácsi út és a Hűvösvölgyi útnál
hírekOlaszországban volt a világegyetem leghidegebb pontja
hírekA vegyipari szakszervezet tiltakozik az internetadó ellen
hírekNetadó: a pedagóguszakszervezet is tiltakozik
hírekKómásnak hazudta magát, két évig hülyített mindenkit
hírekJön az internetadó felső korlátja!
hírekNegyedszer is elsírtam magam rajta
hírekVarga-csomag: a szegényeken csattan az adóostor
hírekElhunyt Keresztény Béla
hírekRogán: ne az emberekkel fizettessék meg az internetadót
hírekElhalasztották az ítélethirdetést a Merkantil perekben

TOP 12 ÓRA
hírekStatárium!
hírekNetadó: Pártok és szakmai szervezetek követelik a visszavonást
hírekÁrokba borult egy autó a Nagykovácsi út és a Hűvösvölgyi útnál
hírekOlaszországban volt a világegyetem leghidegebb pontja
hírekA vegyipari szakszervezet tiltakozik az internetadó ellen
hírekNetadó: a pedagóguszakszervezet is tiltakozik
hírekKómásnak hazudta magát, két évig hülyített mindenkit
hírekJön az internetadó felső korlátja!
hírekNegyedszer is elsírtam magam rajta
hírekVarga-csomag: a szegényeken csattan az adóostor
hírekElhunyt Keresztény Béla
hírekRogán: ne az emberekkel fizettessék meg az internetadót

TOP 24 ÓRA
hírek101, de nem kiskutya, hanem kapszula - egykilónyi kokaint akart becsempészni
hírekKarambol az Árnyas útnál - mentők szedték ki az utasokat
hírekMarad a parlagfűtitok
hírekMagasabb összeg jut az állattartásra
hírekA Szolnok itthon mindent megnyerne
hírekGenovát víz és sártenger öntötte el
hírekKim Dzsong Un kihagyta a nemzeti ünnepet
hírek"Nincs okunk tartani a magyar futballistáktól"
hírekPatthelyzet több városban
hírekMég pánikban sem bántják a forintot
hírekÚjabb kedvezőtlen adat Amerikából
hírekAz LMP egy belvárosi romkocsmában várja az eredményeket


impresszum | médiaajánlat