2015. március 29. 18:18   Auguszta napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2015-03-29
12:58 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!


2015-03-28
21:20 hírekKözös hadsereget hozhatnak létre az arab országok
Közös haderő létrehozásáról tárgyalnak az arab országok.
14:50 hírekMa már biztos nem kerül előzetesbe Tarsoly Csaba
Nem döntött a bíróság Tarsoly Csaba és két társa előzetes letartóztatásáról, a határozathozatalt vasárnapra halasztották. A Quaestor vezetőjét és társait még csütörtök este vették őrizetbe – más vádak mellett „különösen nagy kárt okozó csalással” gyanúsítják őket.
12:35 hírekOlyat akart tenni a másodpilóta, amire mindenki emlékszik
Utasonként ötvenezer euróig terjedő azonnali segélyt ajánlott fel a Lufthansa a kedden lezuhant repülőgépen utazók hozzátartozóinak – a járaton összesen százötvenen voltak. Közben a francia hatóságok az áldozatok földi maradványait DNS alapján próbálják azonosítani.


2015-03-27
10:02 hírekSzakítás után vezette sziklának az utasszállítót
Szakított barátnőjével a Germanwings pilótája, mielőtt sziklafalnak vezette az utasszállítót – brit lapértesülések szerint. Az öngyilkos másodpilótát korábban depresszióval is kezelték. A Lufthansa elismerte: a férfit az elmúlt hat évben csak egyszer vizsgálta pszichológus. Közben már több nagy európai és a kanadai légitársaság is szigorított a pilótákra vonatkozó szabályokon.
06:40 hírekElvitték a rendőrök Tarsoly Csabát
Őrizetbe vették Tarsoly Csabát a Quaestor-üggyel összefüggésben. A befektető cég alapítójának budai villájában tegnap tartottak házkutatást, majd ismét kihallgatásra vitték.


2015-03-26
11:13 hírekSzijjártóban bízott a Quaestor-vezér
Szijjártó Péter segítségében bízott a Quaestor-vezér – tudta meg a Figyelő. A hetilap információi szerint Tarsoly Csaba március 8-án, azaz vasárnap válságstábot hívott össze, amelyen közölte, hogy öncsődöt jelent, de megoldja a helyzetet, mert másnap bemegy Szijjártó Péter külügyminiszterhez, aki biztosan segít.
10:33 hírekPaks: az EB nem erősítette meg Lázár szavait
Még sincs megállapodás a paksi fűtőelemek ügyében – az Európai Bizottság (EB) energiaügyi szóvivője a Népszabadságnak nem erősítette meg Lázár János korábbi állításait.
10:00 hírekRepülőgép-baleset: kopogtatott a pilóta, de nem kapott választ
A baleset előtt elhagyta a pilótafülkét az Alpokban lezuhant német repülő egyik pilótája, és már nem tudott visszamenni – a New York Times információi szerint ezt bizonyítják a repülő fekete dobozából kinyert adatok.


2015-03-25
21:35 hírekAtom
Brüsszeli megállapodás Paks-ügyben.
21:27 hírekFelülnézet
Az első szabad választás.
21:25 hírekNyáj
Föld nélkül maradt gazdák.
21:17 hírekKamukötvény
Ki kap kártérítést?
18:37 hírekMi történt pontosan? Használható adatokra leltek a szakértők
Sikerült használható adatokat kinyerni a francia Alpokban lezuhant német gépnek abból a feketedobozából, amely a pilótafülkében történteket rögzítette. A szakemberek jelenleg a hangfelvételeket elemzik. Elsősorban arra a kérdésre keresik a választ, hogy a pilóták eszméletüknél voltak-e a zuhanás tíz percében. A másik, repülési adatokat rögzítő feketedoboznak egyelőre csak a külső burkolatát találták meg. A Germanwings ma megerősítette, hogy a gép hétfőn órákig vesztegelt a düsseldorfi repülőtéren, mert nem működött megfelelően a orrfutóművét fedő szerkezet. A légitársaság szerint azonban a meghibásodást elhárították, és nem emiatt zuhanhatott le a jármű.
16:59 hírekNyitott Műhely a Hagyományok Házában
Január 22-én, a magyar kultúra napján nyitotta meg kapuit a Hagyományok Háza Nyitott Műhelye.
14:57 hírekA fekete doboz adhat választ a légikatasztrófára
Nem zárnak ki semmilyen eshetőséget a kedden lezuhant repülőgép ügyében, de egyelőre nem feltételezik, hogy terrorakció történt – ezt a francia belügyminiszter közölte. A baleset okaira a gép fekete doboza adhat választ, ezt kedd este meg is találták a gép roncsaitól 10 kilométerre. A gép hétfőn órákig vesztegelt a düsseldorfi repülőtéren, mert nem működött megfelelően a orrfutóművét fedő szerkezet. A légitársaság szerint azonban a meghibásodást elhárították. A Hír TV által megkérdezett szakértő szerint sem emiatt zuhanhatott le a gép.
14:06 hírekÚjra Tarsoly Csaba a Quaestor élén
Visszaveszi vezetői tisztségeit a Quaestor-csoportban Tarsoly Csaba attól a büntetett előéletű közmunkástól, akinek egy hete a nevére írták a csődbe jutott brókercéget.
07:13 hírekMűszaki problémái voltak a lezuhant gépnek
Műszaki problémái voltak a katasztrófa előtti napon a kedden lezuhant repülőnek – emiatt órákig vesztegelt hétfőn a düsseldorfi repülőtéren. A Lufthansa szóvivője szerint a gép orrfutóművét fedő szerkezet romlott el. Ezt akkor nyitják ki vagy zárják be, amikor a kerekeket kiengedik vagy behúzzák. A légitársaság szóvivője szerint azonban a meghibásodást elhárították. Közben a Lufthansa leányvállalatánál több járatot is töröltek a keddi légikatasztrófa után, miután több alkalmazott személyes okokra hivatkozva megtagadta a munkát. A Barcelonából Düsseldorfba közlekedő fapados járat fedélzetén százötven ember tartózkodott, amikor a repülő eltűnt Dél-Franciaországban az Alpok felett. A szerencsétlenségnek valószínűleg nincs túlélője.


2015-03-24
21:59 hírekCini
Csalásért másfél év felfüggesztett börtönt kapott Zalatnay Sarolta.
21:50 hírekHarrach Péter: A Hír TV nem tájékozódási pont
Balog: menekülnek az újságírók.
21:28 hírekApanázs
Alapjövedelmet szorgalmaz a PM.
21:26 hírekSzigorúbb bírságolás
Élesednek a mindent látó traffipaxok.
21:19 hírekMilliárdok ragadtak be a brókercégeknél
Milliárdok ragadtak be a brókercégeknél – Bajban az önkormányzatok?
21:18 hírekTrónörökösök
Több a gyermek.
21:13 hírekVágás
Kamatdöntő ülést tartott a Monetáris Tanács.
20:51 hírekKét csecsemő is van az áldozatok között
A mentőalakulatok csak gyalog tudják megközelíteni a délelőtt a francia Alpokban lezuhant német Airbus roncsait. A fedélzeten 150-en voltak, túlélő nincs, a holttesteket helikopterrel kell elszállítani a légikatasztrófa helyszínéről. A gép vészjelzés leadása nélkül nyolc percig zuhant, mielőtt becsapódott. A Fehér Ház szerint nincs terrortámadásra utaló jel, a francia elnök a párizsi nemzetgyűlésben azonban nem zárta ki ennek a lehetőségét. A Germanwings anyavállalata, a Lufthansa balesetként kezeli a történteket. A gép egyik fekete dobozát már megtalálták.
17:59 hírekKutyák védelme
Jogszabályok, hiányosságok, sikerek és kudarcok.
12:01 hírekEgyhangú igen a brókerek elszámoltatására
Saját vagyonukkal, visszamenőleg is felelősek lesznek a brókerbotrányok haszonélvezői a Fidesz által benyújtott törvényjavaslat szerint.


2015-03-23
18:00 hírekTarlósék kirúgnak 80 embert, csak még nem tudni, kiket
Nyolcvanfős létszámleépítésről döntött a Fővárosi Közgyűlés.
17:11 hírekKáosz Budapesten, az ellenzék a városvezetésre támadt
A felújítások jelentős fennakadásokat okoztak a fővárosi közlekedésben a reggeli csúcsforgalom idején. Az ellenzék meg nekiment a káosz miatt a városvezetésnek.
16:59 hírek„Én, Leonardo: A fény születése”
Új bemutatóra készül az Experidance.
12:05 hírekA DK szerint leépítésre készül a főváros vezetése
Újabb elbocsátásokra készül Budapest vezetése a Demokratikus Koalíció szerint.
09:55 hírekA könyvvizsgálóknál is szigorítanának
A brókerbotrányok miatt a könyvvizsgálóknál is szigorítana a nemzetgazdasági tárca.
09:15 hírekNyoma veszett a Quaestor-vezérnek
Eltűnt villájából a Quaestor-vezér – írja a Blikk.


2015-03-22
21:59 hírekA rendszerváltozás óta eltelt időszak sikerei és kudarcai
Újból terítéken az ügynökakták.
21:30 hírekVereséget szenvedett a kormányzó baloldal
Vereséget szenvedett a kormányzó baloldal a franciaországi helyhatósági választások első fordulóján. Az első részeredmények szerint Nicolas Sarkozy jobbközép pártja, az UMP a szavazatok 37 százalékát kapta, a szocialisták 27 százalékra, míg a szélsőjobboldali Nemzeti Front 23 és 26 százalék közti eredményre számíthat. A szavazás első fordulóján 43 millió választópolgár 101 megyei tanács tagjait választhatja meg hat évre.
19:21 hírekVéget ért a szavazás
Bezártak a szavazókörök Újpesten, ahol időközi önkormányzatiképviselő-választást tartottak.
16:00 hírekSzélsőjobboldali előretörést jósolnak
Alacsony részvétel mellett zajlik a franciaországi helyhatósági választások első fordulója. Délig a szavazásra jogosultak alig több mint 18 százaléka voksolt.
15:46 hírekA munkájuk fontosságáért futottak
Hetvenöten vettek részt az I. Országos Gátőr Futáson Szegeden.
13:24 hírekHajtóvadászat indult egy harmadik merénylő után
A tunéziai hatóságok keresik a szerdai merénylet harmadik elkövetőjét – közölte az észak-afrikai ország államfője.
12:16 hírekMa már a boltok többsége nem nyithatott ki
Ma már a törvényi szabályozás miatt nem nyithattak ki a boltok, a világörökségi területeken viszont vasárnap is sokan vásárolnak.
09:02 hírekÖten versengenek az újpesti szavazatokért
Időközi önkormányzati képviselőválasztást tartanak ma Újpesten.


2015-03-21
19:33 hírekTömeg és elégedetlenség – „ez mind a vasárnapnak köszönhető”
Tömeg, elégedetlen vásárlók és alkalmazottak - ez fogadta szombaton a nagyobb boltok vásárlóit. Vasárnaptól a hipermarketek nem nyithatnak ki a hét utolsó napján, de kivétel is van. A világörökségi területeken a multik a következő hetekben is nyitva tarthatnak. Panaszkodnak a pékek is, nekik a hétköznapi korlátozás okoz gondot, vevők ezreinek elvesztésétől tarthatnak, mivel reggel 6 előtt – ha nem a tulajdonos áll a pult mögött – nem nyithatnak ki.
18:29 hírekA semmiből építették fel Dubajt
Dubajba látogatunk ezen a héten műsorunkban.
14:06 hírekItt vasárnap még kinyitnak a boltok
A világörökségi területen lévő nagyobb boltokra egyelőre nem érvényes a vasárnapi zárva tartás.
12:14 hírekVevők ezreit veszíthetik el ezzel
Több ezer vevőjük elvesztésétől és bevételeik visszaesésétől tartanak a pékek a vasárnapi zárva tartás, illetve a boltok éjszakai nyitva tartásának korlátozása miatt. Az országszerte több száz bolttal rendelkező Lipóti Pékség tulajdonosa a Hír TV-nek azt mondta: komoly károkat okoz a vállalkozásoknak, hogy hétköznap hajnali 6 előtt nem nyithatnak ki, hiszen így azokat sem szolgálhatják ki, akik például munkába menet vásárolnának.
11:59 hírekBérlakások
A mindenki számára igénybe vehető bérlakások helyzetét vizsgáljuk meg.
10:59 hírekIdilli körülmények között készülhetnek
A Befutó Szabad stílus legújabb adásában az újbudai Kopaszi-öbölbe látogatunk.


2015-03-20
18:28 hírekTízezres elbocsátás? Cáfolják a hatástanulmány létezését
Varga Mihály, majd később a minisztérium is cáfolta, hogy a második Orbán-kormány idején készült hatástanulmány a vasárnapi zárva tartás várható következményeiről. A hivatalosan nem létező dokumentumról a Népszabadság terjedelmes cikket írt, amely szerint tíz-tizenötezer ember elbocsátásával járhat a boltzár a hét utolsó napján. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkárának rémlik is, hogy 2011-ben valóban készült egy minisztériumi összefoglaló.
18:10 hírekMiniszteri vélemény: butaság a Hír TV bojkottálása
Nem tartja jó ötletnek a Hír TV és a Magyar Nemzet ellen hirdetett kormánypárti bojkottot az Antall-kormány volt minisztere.


IDŐJÁRÁS
Győr
15s°C
Budapest
11s°C
Debrecen
11s°C
s
Keszthely
14s°C
s
Pécs
13s°C
s
Szeged
13s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
300.54
USD
277.74
CHF
287.25

KIEMELT HÍREINK

TOP 4 ÓRA
hírekÍgy ér véget a tévézés aranykora
hírekA chilei Pitbull kiklopfolta Neymar vádliját
hírekEichmann a Magyar Nemzetben
hírekEnnyire még senki sem örült annak, hogy letartóztatták
hírekFranciaországi légikatasztrófa: eddig még csak 70 holttest maradványait találták meg
hírekÁprilis első napjaiban hózápor is lehet
hírekA hatos lottót sem nyerték meg a héten :(
hírekMegpróbálják felverni a tokaji bor árát
hírekQuaestor-károsultak tüntettek Debrecenben
hírekIrán fejleszt: már egy szinten áll a kiberháborúban Kínával és Oroszországgal
hírekTarsolynak diplomata útlevele is volt?
hírekSorozatban 11-edszer aranyérmes a Győr

TOP 12 ÓRA
hírekÍgy ér véget a tévézés aranykora
hírekA chilei Pitbull kiklopfolta Neymar vádliját
hírekEichmann a Magyar Nemzetben
hírekEnnyire még senki sem örült annak, hogy letartóztatták
hírekFranciaországi légikatasztrófa: eddig még csak 70 holttest maradványait találták meg
hírekÁprilis első napjaiban hózápor is lehet
hírekA hatos lottót sem nyerték meg a héten :(
hírekMegpróbálják felverni a tokaji bor árát
hírekQuaestor-károsultak tüntettek Debrecenben
hírekIrán fejleszt: már egy szinten áll a kiberháborúban Kínával és Oroszországgal
hírekTarsolynak diplomata útlevele is volt?
hírekSorozatban 11-edszer aranyérmes a Győr

TOP 24 ÓRA
hírek35 százalékkal nőtt a negyedéves mobil adatforgalom
hírekHajléktalanná tette a lakosság nagy részét a ciklon
hírekMárcius 15.: útlezárás és telefonos toborzás
hírekMongólia az első kieső
hírekKívánatos Hondákat dobnak a közönség elé
hírekIpsos: Beesett a Fidesz 40 százalék alá
hírekÚj lakossági kötvényeket kínálhat majd az ÁKK
hírekTöbb éjjel-nappali bezárni kényszerül 22 órakor
hírekVevők ezreit veszíthetik el ezzel
hírekEcclestone: A FIA súgott a Mercinek az új motorokról
hírekAdják a Magyar Telekomot!
hírekÚj krátert találtak a Hold felszínén


impresszum | médiaajánlat