2016. február 6. 03:34   Dóra napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2016-02-05
21:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
21:30 hírekA Dortmundot fogadja Dárdai Herthája
A Borussia Dortmundot látja vendégül a Dárdai Pál vezette Hertha a Bundesliga 20. fordulójában. A két csapat utolsó két összecsapását a Dortmund nyerte.
20:59 hírekVan bizonyíték a kínai atléták doppingolására?
Bizonyíték lehet a kínai atléták doppingolására.
20:53 hírekA változó Norvégia - BBC Hardtalk
A norvég miniszterelnök szerint ők minden nemzetközi szabályt betartanak.
20:40 hírekMagyarország Szerbia és Montenegró mellett áll
Magyarország támogatja Szerbia és Montenegró uniós csatlakozásának a felgyorsítását a migránsválság megoldásáért. Ezt Szijjártó Péter mondta az uniós külügyminiszterek és védelmi miniszterek amszterdami, nem hivatalos találkozóján.
20:36 hírekÖtmillió dollár fél percért
Közel ötmillió dollárba kerül egy félperces reklám az amerikai futball nagydöntőjében. A jegyárak is elég borsosak, a feketepiacon akár 6 ezer dollárt is kell fizetnie annak, aki a helyszínen szeretné megtekinteni az 50. Super Bowlt.
20:29 hírekL. Simon lesöpörte az ellenzéki véleményeket
A Louvre felújítása jutott eszébe Hiller Istvánnak a budai Vár átépítéséről. A Jobbik képviselője a számokat hiányolta a műemlékvédelmi államtitkár előadásából. L. Simon László szerint jó ötlet minisztériumokat a Várba költöztetni.
20:19 hírekPóta nyert, majd vesztett
Egy győzelem és egy vereség az eddigi mérlege Póta Georginának a portugáliai Gondomarban zajló top 16-os asztalitenisz-bajnokságon.
19:59 hírekOffshore cégek
74-95 milliárd forint közötti összeg landolhatott a letelepedési kötvényeket forgalmazó offshore cégeknél.
19:51 hírekSztrájk
Sztrájk és több százezres tüntetések Görögországban.
19:40 hírekNaponta több ezer embertől tudnak ujjlenyomatot venni
Átadták az uniós határvédelmi szervezet regisztrációs központját a görögországi Leszbosz szigetén. Naponta 4 ezer migráns ujjlenyomatát tudják itt levenni. A Frontex ellenőrzi a görög–macedón határt is, itt pénteken cseh rendőrök kezdték meg a szolgálatot. Az ellenőrzés szigorításától függetlenül a német kormány arra számít, hogy idén is 1 millió migráns érkezik hozzájuk.
19:35 hírekOktatás: a DK az Európai Bizottsághoz fordul
Az Európai Bizottsághoz fordul a Demokratikus Koalíció, hogy vizsgálja ki, mire költötte a kormány az oktatás támogatására adott uniós forrásokat.
19:33 hírekA kormány tervével rosszul járna a főváros
Beleszólást kér Tarlós István a hulladékgazdálkodás centralizálásába. A főpolgármester szerint az államosítás és a központosítás nagy vesztesei a budapestiek lehetnek. A fővárosi MSZP egyenesen nápolyi szemétválságtól tart.
19:26 hírekQuaestor-ügy: megint megúszták a nagyhalak?
A Quaestor-ügyben is elmaradt az elszámoltatás a Jobbik szerint.
19:19 hírekKisorsolták az Eb-jegyeket
Kisorsolta a jegyeket a magyar labdarúgó-válogatott Eb-csoportmérkőzésire az UEFA, a szerencséseket levélben értesítették.
19:05 hírekBernie Sanders: Én az embereket képviselem
Hillary Clinton az eddigi elitet és a pénzembereket képviseli, én viszont az embereket – üzente a szavazóknak Bernie Sanders a Demokrata Párt elnökjelölti tévévitáján. A párt két állva maradt jelöltje február 9-én New Hampshire-ben csap össze, a felmérések szerint Sanders kétszer annyi szavazatra számíthat, mint Clinton.
18:09 hírekVádemelés - Napról napra
Maffiaszerűen működtették a Quaestor-csoportot.
17:03 hírekElmaradt a szakorvosok fizetésemelése
Az 1001 Orvos Hálapénz Nélkül nevű csoport közleményében azt írta, a pénteki átutalásnál szembesültek azzal, hogy a kormányzati ígéretek ellenére a fizetésük nem változott.
16:58 hírekBírósági ítéletek - Civil kaszinó
Amik kiverték a biztosítékot.
16:47 hírekGépezet - Magyarország élőben
Csavarokat vagy gondolkodó embereket bocsásson ki az iskola?
16:20 hírekTóbiás: Nem a rádióból kell üzenni
A pedagógustüntetések nem azt mutatják, hogy az oktatás jó irányba halad – így reagált Tóbiás József a miniszterelnök szavaira.
16:02 hírekCsokigénylés: továbbra is nagy a káosz
Továbbra is akadozik a bankokban az otthonteremtési kedvezmény igénylése, van olyan pénzintézet, ahol egyelőre a papírokat sem lehet leadni. Egy másik bankban építési engedélyt kértek, noha 2016-tól arra már nincs szükség.
15:55 hírekÍgy bővítené a Jobbik a csokot
A Jobbik bővítené a családi otthonteremtési kedvezményhez kapcsolódó hitel felhasználási lehetőségeit és önkormányzati szinten is segítené a programot.
15:08 hírekTüntető tanárok, túlterhelt diákok – Reggeli járat
Lemondatná a köznevelési államtitkárt a Jobbik.
13:13 hírekTöbb adót fizetnek, mint amennyi segélyt kapnak
Több adót fizetnek a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok, mint amennyi segélyt kapnak – jelentette ki Szijjártó Péter a brit SkyNews televíziónak adott interjújában.
13:07 hírekLázár leépítésről, Trócsányi tudással való támogatásról beszél
A közigazgatásnak is szüksége van korszerű tudásra – hangoztatta az igazságügyi miniszter a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Karának névadóján. Közben bürokráciacsökkentés címén a kormány több mint hetven tudományos, kulturális háttérintézmény önállóságát számolná fel, az ott dolgozóknak a Miniszterelnökség vezetője azt ajánlja, ne várják meg, hogy elbocsássák őket.
12:47 hírekSzámos erőszak a karnevál első napján
18 szexuális bűncselekmény miatt tettek feljelentést a kölni karnevál első napján, holott a biztonsági intézkedéseket a tavaly szilveszteri tömeges molesztálások miatt megszigorították. 2015 utolsó éjszakáján főként észak-afrikai bevándorlók erőszakoskodtak a nőkkel a kölni dóm előtti téren. A mostani elkövetők származásáról egyelőre nincsenek információk.
12:40 hírekCameron: A brit reformok jobbá teszik az uniót
Pontosításokra és további kompromisszumkeresésre van szükség a brit szociális juttatások kérdéskörében a lengyel miniszterelnök szerint. A kormányfő Varsóban fogadta a David Camaront, a brit miniszterelnökkel pedig azt közölte: az Egyesült Királyságban dolgozó lengyelnek ugyanolyan munkafeltételekkel és életkörülményekkel kellene rendelkezniük, mint a brit állampolgároknak. A brit reformjavaslatok egy részének jogosságával azonban egyetért a lengyel kormány.
12:40 hírekNyilvános forrásból ollózták össze a kazah tanulmányt
Az interneten, ráadásul ingyen is elérhető tanulmányokból másoltak át több oldalt a földművelésügyi minisztérium, „kazah juhtenyésztésről” megrendelt értekezésébe. A minisztérium a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-től rendelte meg a tanulmányokat, a cég a Fazekas Sándor agrárminiszter barátjáé, Horváth Lászlóé.
12:36 hírekHorror pénzekért igazolnak az ázsiai csapatok
50 millió euróért vett csatárt egy kínai futballcsapat. Az átszámítva több mint 15 milliárd forintot a brazil Alex Teixeiráért fizette ki a Jiangsu Suning az ukrán Sahtar Donecknek.
11:46 hírekEgyre több lehet a NATO-hadgyakorlat a térségben
Egyre több hadgyakorlatot tarthatnak a NATO-erők a térségben, ezek keretében pedig itt hagynák harci eszközeiket – a Reggeli jártban nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő szerint így növelhetné a katonai jelenlétet a transzatlanti szervezet Közép-Kelet-Európában.
11:23 hírekMár a gyermekvállalás elhalasztását javasolják
Már most a gyerekvállalás elhalasztására kérik a nőket Kubában a Zika-vírus miatt, pedig a karibi országban még senki nem fertőződött meg a kórral. A vírus ellen az Egyesült Államok déli részétől Uruguayig védekeznek a helyi hatóságok, leginkább szúnyogirtással és fertőtlenítéssel.
10:42 hírekGyilkosságra gyanakszanak Gyulán
Holtan találtak egy embert a gyulai autóbusz-állomáson.
10:36 hírekJobbik: Nyugaton nem a kormány kap különleges jogokat
Alaptalanul hivatkozik a kormány arra, hogy terrorveszély esetén csak ugyanolyan jogokat akarnak, mint a nyugat-európai országokban – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Mirkóczki Ádám.
10:31 hírekMegsegítik az uniós támogatási körből kiszorult nagyvállalatokat
15 milliárd forinttal támogatja a kormány azokat a nagyvállalatokat, amelyek az Európai Unió jogszabályai miatt nem juthatnak uniós forráshoz.
10:24 hírekAggodalomra okot adó kísérletbe kezd Észak-Korea
2012 után újabb nagy hatótávolságú rakétát lő ki Észak-Korea. Szöul szerint a fegyver darabjai dél-koreai területen csapódhatnak be. A terveket a szomszédos országok és az ENSZ is ellenzi.
10:20 hírekKiesett a magyar futsalválogatott
Második csoportmérkőzésén is kikapott, így kiesett a magyar futsalválogatott az Európa-bajnokságon.
10:16 hírekKettős mérce kötvényügyben
Nem adott el három év alatt száz letelepedési államkötvényt az egyik közvetítéssel foglalkozó cég, mégsem vonta meg forgalmazási engedélyét az Országgyűlés gazdasági bizottsága.
10:05 hírekTarthatatlan, hogy harmadik hónapja nem tudják, mire számíthatnak
Továbbra is késik a mentőszolgálat dolgozóinak bére, ráadásul az adóigazolásokkal is folyamatosan gond van a szakszervezetek szerint.
09:20 hírekLeépítés a közszférában: „nem állhatnak meg pár ezernél”
Több százezres leépítésre van szükség a közszférában ahhoz, hogy a kormány elérje az uniós országok szintjét – mondta Dávid Ferenc, a Vállalkozók Országos Szövetségének főtitkára Magyarország élőben című műsorunkban.
09:16 hírek17 kiló marihuánát szagolt ki a kutya
17 kilogramm drogot találtak a rendőrök egy szerb autósnál.
08:57 hírekSokaknak kellett költözniük visszabérelt otthonukból
Már csaknem 390 millió forinttal tartoznak az otthonvédelmi akcióprogram résztvevői a Nemzeti Eszközkezelő Zrt.-nek, írja a Népszabadság.
08:48 hírekNagyobb hitelt törleszt, mint amennyi a fizetése
Nagyobb hitelt törleszt a fideszes Győrffy Balázs, mint amennyi a fizetése.
08:24 hírekTiltólistára került a Magyar Nemzet
A napilapot nem rendelhetik meg a parlamenti alelnökök és bizottsági elnökök idén az Országgyűlés Hivatalának keretéből.
07:40 hírekKórtünetek
07:26 hírekPutyin és Medvegyev miatt szégyenkezik Gorbacsov
Keményen nekiment Vlagyimir Putyinnak és Dmitrij Medvegyevnek legfrissebb interjújában Mihail Gorbacsov.
06:50 hírekFelbolydult Ecuador Erdogan érkezése miatt
Összecsaptak a rendőrökkel a török elnök ellen tüntető kurd szimpatizánsok Quitóban – Recep Tayyip Erdogan hivatalos látogatáson vesz részt Ecuadorban.
06:33 hírekIngyenes tanulmányokból is ollóztak a kazah értekezésbe
Az interneten, ráadásul ingyen is elérhető tanulmányokból másoltak át több oldalt a földművelésügyi miniszter, „kazah juhtenyésztésről” megrendelt értekezésébe.


2016-02-04
20:58 hírek„A Btk. szabályaival is valami gond lehet”
Lázár János kiosztotta a Kúria elnökét. A kancelláriaminiszter a Hagyó- és a vörösiszapper elsőfokú, szerinte enyhe ítéleteiről azt mondta: nem az ügyészség tehet arról, hogy az elszámoltatási ügyekben nem születtek szigorúbb ítéletek.
20:54 hírekLázár a tanároknak: A restaurációs kísérlet elképzelhetetlen
A politikát tartsák távol, a 2010 előtti oktatási rendszer visszaállításában pedig ne is reménykedjenek – ezt üzente a tiltakozó tanároknak, pedagógusszervezeteknek a kancelláriaminiszter.


IDŐJÁRÁS
Győr
3s°C
Budapest
-2s°C
Debrecen
-3s°C
s
Keszthely
-2s°C
s
Pécs
1s°C
s
Szeged
-2s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
309.66
USD
276.61
CHF
278.98

KIEMELT HÍREINK

TOP 4 ÓRA
hírekKészül az idei Bukovinai Találkozások programja
hírekFotók: két személyautó frontálisan összeütközött Solymáron
hírekPeyton Manning a Super Bowlon búcsúzhat
hírekKülföldi sajtó Magyarországról - Berlin
hírekElkezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat
hírekNapi előrejelzés 12 jegy számára
hírekKínai vizsgálat: több mint százan felelősek a tavalyi tiencsini robbanásokért
hírekErős földrengésben összedőltek épületek Tajvanon
hírekMegújítanák az ipari kender termelését a Kárpát-medencében
hírekHáborúba indultak, történelmet írtak
hírekHangáék a címvédő Real otthonában nyertek az Euroligában!
hírekHangáék a Real otthonában nyertek az Euroligában!

TOP 12 ÓRA
hírekKészül az idei Bukovinai Találkozások programja
hírekFotók: két személyautó frontálisan összeütközött Solymáron
hírekPeyton Manning a Super Bowlon búcsúzhat
hírekKülföldi sajtó Magyarországról - Berlin
hírekElkezdődött a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat
hírekNapi előrejelzés 12 jegy számára
hírekKínai vizsgálat: több mint százan felelősek a tavalyi tiencsini robbanásokért
hírekErős földrengésben összedőltek épületek Tajvanon
hírekMegújítanák az ipari kender termelését a Kárpát-medencében
hírekHáborúba indultak, történelmet írtak
hírekHangáék a címvédő Real otthonában nyertek az Euroligában!
hírekHangáék a Real otthonában nyertek az Euroligában!

TOP 24 ÓRA
hírekLázár 6000 állami dolgozótól válna meg
hírek"Szükségállapot" - Tüntetett a MoMa
hírekMentőmellényben tüntettek a görög-török határkerítés ellen
hírekBrit szuperzsaruk segítenek a kölni erőszak felderítésében
hírekKétszer büntette Costa az Arsenalt
hírekVasárnap este láthatja utoljára Jakupcsek Gabriellát a köztévén
hírekMSZP-s oligarcha a salgótarjáni kampányban
hírekIkrek napi horoszkóp
hírekNyilas napi horoszkóp
hírekBak napi horoszkóp
hírekVizöntő napi horoszkóp
hírekMeignt leáll Görögország


impresszum | médiaajánlat