2014. szeptember 23. 16:19   Tekla napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-09-23
12:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
10:14 hírekEzzel meg tudták duplázni gyógyszertermékeik mennyiségét
Új gyártórészleget állított be Szolnokon a most 25 éves jubileumát köszöntő Béres Gyógyszergyár Zrt.
08:42 hírekSzinten maradhat a jegybanki alapkamat
A jegybanki alapkamat jelenlegi szinten tartására számítanak a londoni elemzők a monetáris tanács mai ülésén.


2014-09-22
21:59 hírekNő a színházak látogatottsága
A HVG írása szerint az áttörés éve volt az előző színházi évad. Akkor hol itt baj?
21:46 hírekIzraeli kapcsolatok
Negyedszázados magyar-izraeli kapcsolatok.
21:35 hírekTarlós fellebbez a címerhasználat miatt
Tarlós István fellebbez a fővárosi választási bizottság címerhasználattal összefüggő elsőfokú döntése ellen.
21:30 hírekSzakértők fenntartásai
A devizahiteles-elszámolás ügye.
21:28 hírekKritizált alkotmánybíró-jelölés
Bojkottált alkotmánybíró-jelölés és egy döntés az ombudsman számonkéréséről.
21:27 hírekBojtár
Visszalépések a baloldalon?
21:26 hírekBefőtt
Mi jut a gazdáknak?
20:59 hírekTűcsereügy
Tűcsereügy: meghallgatnák az ombudsmant.
16:59 hírekMesterek szemével
„Mesterek szemével” – vetítéssorozat az Urániában.
15:10 hírekBokros Lajosban látják az akadályt a baloldalon
Bokros Lajos visszalépését próbálja elérni Falus Ferenc javára az Együtt-PM. Bokros cáfolja, hogy ezért főpolgármester-helyettesi posztot kért a baloldaltól.
13:03 hírekJövő hétfőn hallgatnák meg az ombudsmant
Továbbra is tagadja a TASZ, hogy egyeztettek volna az ombudsmani hivatallal a tűcsereprogramról szóló jelentés nyilvánosságra hozásáról. Az igazságügyi bizottság elfogultság miatt jövő hétfőn hallgatná meg az alapjogok biztosát.
09:09 hírekA szocialisták a meghallgatáson sem vesznek részt
Hétfőn hallgatja meg az igazságügyi bizottság a kormánypárt három alkotmánybíró-jelöltjét: Czine Ágnest, Sulyok Tamást és Varga Zs. Andrást.
07:01 hírekBokros visszaléptetésén alkudoznak?
Bokros Lajos visszalépését próbálja elérni Falus Ferenc javára az Együtt–PM. Bokros pénzt, médiafelületet és főpolgármester-helyettesi posztot kér, hogy visszalépjen a Budapest vezetéséért folyó versenyben.


2014-09-20
19:02 hírekEmberhátrányból is fordítani tudott a Diósgyőr
Tíz emberrel is fordítani tudott a Diósgyőr a Budapest Honvéd ellen az NB I.-es labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
13:17 hírekPokorni: Megoldatlan feladatokat végzett el Tarlós
Az előző, balliberális városvezetés által megoldatlan feladatokat végzett el az elmúlt négy évben Tarlós István – mondta Pokorni Zoltán P8 című műsorunkban.
12:51 hírekCsak egy blöff volt a Milla
Blöff volt a Milla mozgalom, amellyel Juhász Péter politikai karrierjét építette ţ ezt állítja az az összegző anyag, ami a Pestisrácok.hu-n jelent meg.
11:40 hírekA Hír TV-ben tett beismerést a TASZ elnöke
Bevett gyakorlat volt a TASZ-nál, hogy beadványok megjelenéséről egyeztetnek az ombudsmani hivatallal – ismerte el Magyarország élőben című műsorunkban a jogvédő szervezet elnöke.


2014-09-19
21:06 hírekCélpont: az MSZP visszaélt a kopogtatócédulák adataival?
Visszaélhetett a kopogtatócédulákon szereplő személyes adatokkal az MSZP – ezt mondta Célpont című műsorunkban az Egyenlítő blog egykori főszerkesztője.
21:03 hírekKocsis: Az ombudsmani hivatal nem a TASZ fiókszervezete
Norvég alapból pénzelt jogvédő szervezet diktál az ombudsmani hivatalnak. A Magyar Nemzet dokumentumokkal bizonyította, hogy a hivatal egyik főosztályvezetője egy elmarasztaló jelentés publikálásáról egyeztetett a Társaság a Szabadságjogokért drogügyi vezetőjével. A józsefvárosi tűcsereprogramról szóló hivatalos állásfoglalás ráadásul 80 százalékban megegyezik a jogvédők beadványával. A dokumentum május végére készült el, de csak két napja, az önkormányzati kampányban tették közzé. Az ombudsmani hivatal és a TASZ tagadja, hogy összedolgoztak.
19:01 hírekA TASZ diktál az ombudsmani hivatalnak?
Belső vizsgálat indul az alapvető jogok biztosának hivatalában. A belső levelezés szerint a tűcsereprogramról készült jelentést egyeztették a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezettel.
14:41 hírekNagyobb önrendelkezési jogokat kapnak a tagállamok
Skóciát és Angliát is nagyobb önrendelkezés illeti meg a jövőben – erről beszélt a brit miniszterelnök reggeli sajtótájékoztatóján a skót népszavazás eredményének ismeretében. David Cameron hangsúlyozta: ezentúl nemcsak a skótoknak, de az angoloknak, walesieknek és északíreknek is nagyobb beleszólása kell legyen a saját ügyeikbe az adózás, a költségvetés, illetve az egészségügy és a jóléti intézkedések terén. Skóciában még tart a szavazatszámlálás, harminckét választókerületből azonban már csak egy helyen várnak az eredményre. A voksok alapján a skótok 55 százaléka szavazott az egységre és csak 45 százalék támogatta a függetlenséget.
12:20 hírekNyomást gyakorol az Együtt–PM a Liberálisok jelöltjeire
SMS- és Facebook-üzenetekben próbálja az Együtt–PM visszalépésre kényszeríteni a Magyar Liberális Párt egyéni képviselő- és polgármesterjelöltjeit – jelentette be a párt főpolgármester-jelöltje.
10:31 hírekÍtélet születhet az ároktői banda ügyében
Pénteken hirdethetnek ítéletet másodfokon az ároktői banda ügyében.
07:38 hírekLemond miniszteri megbízatásáról Navracsics
Az európai biztosi posztra való felkészülése miatt lemondott külügyminiszteri posztjáról Navracsics Tibor.
07:01 hírekNem lesz független Skócia
Nem lesz független Skócia. A szavazatszámlálás még tart, a 32 választókerület felét összesítették eddig, ez alapján a nem szavazok vezetnek. 54 százalék szavazott az Egyesült Királysággal való egységre és csak 46 százalék támogatta a függetlenséget. A nagyvárosokban fordított az eredmény, Glasgow-ban, az ország legnépesebb városában 53 százalékkal nyertek a függetlenségpártiak. Igaz, itt csak a jogosultak 75 százaléka ment el szavazni, míg az országos részvételi arány 86 százalék volt.


2014-09-18
21:20 hírekFüggetlenségéről dönt Skócia
Sok szavazóhelyiség előtt reggel óta sorok állnak Skóciában, a függetlenségi népszavazáson, a részvétel meghaladhatja a 80 százalékot. Az utolsó közvélemény-kutatások a maradáspártiak enyhe fölényét jelezték, a megkérdezettek 53 százaléka ellenzi, hogy az ország elszakadjon Nagy-Britanniától. A referendumot nagy valószínűséggel a 600 ezer bizonytalan vagy a rejtőzködő szavazók döntik el. Előzetes eredmény hajnalra várható.
14:15 hírekÜzemet avatott Orbán Viktor
Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel az Univer cégcsoport kecskeméti paradicsomfeldolgozó üzemét.
12:00 hírekMa eldől, melyik oldalra billen Skócia
Példa nélküli, 80 százalék feletti részvételre számítanak a szakértők a skóciai népszavazáson. Magyar idő szerint este 11 óráig négymillió 16 éven felüli választó mondhat véleményt arról, hogy több mint háromszáz év után elszakadjon-e Skócia az Egyesült Királyságtól. Az utolsó közvélemény-kutatások szerint megjósolhatatlan a végeredmény: mindkét tábornak majdnem azonos a támogatottsága, így a referendumot a félmillió bizonytalan szavazó döntheti el. Az első részeredmények hajnali 3 órakor várhatók.
10:23 hírekNapirenden újabb két devizahiteles-beadvány
Két újabb devizahiteles-beadványt tárgyal csütörtökön a Fővárosi Törvényszék.
08:53 hírekVádemelés az Aranykéz utcai robbantás ügyében
Vádat emelt az 1998-as Aranykéz utcai robbantás ügyében Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség. Közleményük szerint előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés a vád.
07:35 hírekIgen vagy nem? – Mi lesz Skóciával?
A függetlenséget ellenzők enyhe fölényét mutatják a közvélemény-kutatások a skót elszakadásról szóló népszavazás előtt. Három nagy intézet felmérése szerint a szavazók 52 százaléka azt szeretné, ha az ország Nagy-Britannián belül maradna, míg 48 százalék a függetlenséget preferálja. A voksolás végkimenetelét valószínűleg az dönti majd el, hogy a bizonytalanok közül hányan mennek el szavazni, és kire adják majd voksukat. Skócia több mint háromszáz év együttélés után szakadhat el Nagy-Britanniától.


2014-09-17
21:44 hírekKék Duna
Nem álltak be a Liberálisok a baloldali összefogásba.
21:42 hírekDöntött a szlovák alkotmánybíróság
A szlovák állampolgársági törvény jelenlegi formáját 2010. május 26-án, Robert Fico első kormánya idején fogadták el, válaszul a magyar parlamentnek a könnyített honosításról hozott aznapi döntésére.
21:34 hírekRekordtermés almából
Almafogyasztást népszerűsítő kampány indult.
21:25 hírekGólyahír
Kiderült, a HÖK-elnök tényleg tudott a gólyatábori erőszakoló múltjáról.
21:20 hírekHonvéd
NATO-csúcs, növekvő védelmi kiadások.
17:59 hírekMit tehetünk, ha kibírhatatlanok a szomszédaink?
A vég nélküli vircsaft és a kényszeregyüttélés története.
16:10 hírekÚjabb bankok hasaltak el az állammal szemben
Újabb négy bank devizahiteles keresete bukott el a Fővárosi Törvényszéken: a Santander, a Summit Pénzügyi Zrt., a Hypo bank és az FHB is pert vesztett elsőfokon az állammal szemben. A bíróság kimondta: a pénzintézetek egyoldalú szerződésmódosításai tisztességtelenek voltak.
14:11 hírekMa még nem döntenek Pintér Attiláról
Nem döntenek szerdán Pintér Attila sorsáról – ezt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) közölte.
12:18 hírekFittyet hánynak a tűzszünetre az oroszbarát szakadárok
A tűzszünet ellenére ostromolják a donyecki repülőteret az oroszbarát szakadárok.
10:54 hírekSzoros a verseny Skóciában
Szoros a verseny Skóciában a függetlenségről szóló népszavazás előtt egy nappal. A legutolsó felmérések szerint szűk többségben vannak azok, akik Skócia elszakadását ellenzik, de a bizonytalanok miatt nem lehet megjósolni, hogy mi lesz a referendum végeredménye.
09:00 hírekÚjabb hat, állam elleni banki pert tárgyalnak ma
Hat újabb, a devizahiteles törvénnyel kapcsolatos pert tárgyalnak szerdán a Fővárosi Törvényszéken – köztük az FHB és az AXA bank keresetét is.
07:53 hírekMa dönthetnek a kettős állampolgárság tiltásáról
Ma dönthet a szlovák alkotmánybíróság Robert Fico kettős állampolgárságot tiltó törvényéről – írta a Magyar Nemzet.


2014-09-16
20:40 hírekLevonulóban az árhullám, de még tart a védekezés
Levonulóban az árhullám, nincs elzárt település és már csak tizennégy útszakasz van lezárva az esőzések miatti ár és belvízhelyzet miatt. Összesen 198 településen kellett védekezni, a munkálatokban a lakosság tömegesen vett részt. A Murán, a Lajtán, a Rába sárvári szakaszán és a Principális-csatornán továbbra is harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben.
16:00 hírekÚjabb tíz hitelintézet hasalt el a bíróságon
Már tíz hitelintézet devizahiteles-keresetét utasította el kedden a Fővárosi Törvényszék, amely összesen tizenhárom beadványt tárgyal.
11:02 hírekEltört egy daru az Andrássy úti palotánál
Eltört egy daru az Andrássy úti palotánál, a szerkezettel a Kodály köröndön, a júliusban leégett ház bontásán dolgoztak.
10:26 hírekÁtláthatósági elvet sértett a Lombard
Elutasította a Fővárosi Törvényszék a Lombard Pénzügyi és Lízing Zrt. devizahiteles-keresetét. Az indoklás szerint a bank az átláthatósági elvet sértette meg a devizahiteles szerződéseknél.


IDŐJÁRÁS
Győr
14s°C
Budapest
16s°C
Debrecen
16s°C
s
Keszthely
17s°C
s
Pécs
14s°C
s
Szeged
17s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
310.55
USD
241.05
CHF
257.17

KIEMELT HÍREINK
hírekWellness pihenés féláron!
hírekHajhosszabbítás 50% kedvezménnyel!

TOP 4 ÓRA
hírekBukhatja a BL-bónuszát a Liverpool
hírekBotka László: az önkormányzati választás a helyi közösségekről szól
hírekJohn Woo leforgatta a kínai Titanicot
hírekDevizahiteles perek: újabb nap, újabb elutasítás
hírekKiengedték játszani a macskát, amit az ajtóban találtak, vérfagyasztó
hírekKiengedték játszani a macskát, amit az ajtóban találtak, vérfagyasztó
hírekFeloldhatják az idei zárolás egy részét
hírekGrafikonelemzés alapjai - szeminárium
hírekEzért készülnek nagy bejelentésre Orbánék
hírekRomán busz balesete - jól vannak a Szegeden maradt sérültek
hírekOrbán Viktor csúsztat
hírekLesse meg Budapestet egy dobozból!

TOP 12 ÓRA
hírekBukhatja a BL-bónuszát a Liverpool
hírekBotka László: az önkormányzati választás a helyi közösségekről szól
hírekJohn Woo leforgatta a kínai Titanicot
hírekDevizahiteles perek: újabb nap, újabb elutasítás
hírekKiengedték játszani a macskát, amit az ajtóban találtak, vérfagyasztó
hírekKiengedték játszani a macskát, amit az ajtóban találtak, vérfagyasztó
hírekFeloldhatják az idei zárolás egy részét
hírekGrafikonelemzés alapjai - szeminárium
hírekEzért készülnek nagy bejelentésre Orbánék
hírekRomán busz balesete - jól vannak a Szegeden maradt sérültek
hírekOrbán Viktor csúsztat
hírekLesse meg Budapestet egy dobozból!

TOP 24 ÓRA
hírekŐsszel már nem indulnak a kamupártok
hírekAz adók csökkentését ígéri a baloldal Szekszárdon
hírekHatan vagy nyolcan lennének polgármesterek Pécsen
hírekA magyar honvédség valódi ereje a katonák szíve
hírekÜzenet itthonra: a piacnak is jó, ha a munkást megbecsülik
hírekOrbán: összefogással elhárítjuk az árvizet
hírekKárász Róbert: három ember életét is megmenthetjük
hírekTotális bukás az államadósság elleni harc
hírekOrbánék a Várba költöznek: az emberek szóhoz sem jutnak
hírekBivalytelep az Alföldön
hírekEgymásnak rohant járművek bénítják a 3-as utat
hírekVagányság


impresszum | médiaajánlat