2014. április 24. 18:08   György napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2014-04-24
12:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
11:20 hírekAz LMP nem kér a szocialisták belső küzdelmeiből
Nem kér a szocialisták belső küzdelmeiből az LMP, az ökopárt saját főpolgármester-jelöltet állít Budapesten. Erről Szél Bernadett, a párt társelnöke beszélt.
10:57 hírekÖt oroszbarát tüntetőt öltek meg Ukrajnában
Öt oroszbarát aktivistát öltek meg az ukrán biztonsági erők Szlovjanszknál Kelet-Ukrajnában. Kijev az amerikai alelnök látogatása után indított úgynevezett terrorellenes műveletet, amelynek célja, hogy visszafoglalják a közigazgatási épületeket a helyi oroszbarát erőktől. A Donyeck megye déli részén lévő Mariupoli városházát már vissza is foglalták a szakadároktól. Az orosz államfő eközben figyelmeztette Ukrajnát, hogy következményei lesznek az akciónak, és azok érinteni fogják az orosz–ukrán kapcsolatokat is. Vlagyimir Putyin úgy fogalmazott: ha a kijevi rezsim a hadsereget kezdte bevetni a lakosság ellen, akkor ez egy nagyon komoly bűncselekmény saját népe ellen.


2014-04-23
21:11 hírekNincs egyezség a bizottsági helyekről
Egyelőre nincs egyezség a bizottsági helyek elosztásáról a parlamentbe jutott pártok között. A Fidesz a kormányzati struktúrához igazítaná és 14-re csökkentené a testületek számát, ezt azonban az ellenzéki pártok kevésnek tartják. Az Együtt–PM és a Demokratikus Koalíció nem vett részt az egyeztetésen, sem Bajnai Gordonnak, sem Gyurcsány Ferencnek nem lesz frakciója az új, csökkentett létszámú parlamentben.
18:23 hírekRonaldo rekordot dönthet ma este
Ma este rendezik a labdarúgó-Bajnokok Ligája legnagyobb érdeklődéssel várt elődöntőjének első mérkőzését, a Real Madrid és a Bayern München összecsapását. A két csapat hatodszor méri össze erejét a legjobb négy között.
17:13 hírekHorváth Csaba kész lenne visszalépni
Visszalépne a főpolgármesteri jelöléstől Horváth Csaba, ha a baloldali összefogás nála alkalmasabb embert találna a posztra. A szocialista politikus szerint azonban egyelőre nincs ilyen személy.
15:12 hírekSzigetvita: Obama Japán pártját fogja
Nyíltan kiállt Japán mellett a szigetvitában az amerikai elnök. Obama egy interjúban kijelentette: a vitatott hovatartozású kelet-kínai-tengeri szigetek Japánhoz tartoznak, az Egyesült Államok pedig egy védelmi szerződés keretében katonai felelősséget vállal a területekért. Obama ugyanakkor azt is leszögezte, hogy az Egyesült Államoknak sok közös érdeke van Kínával, és üdvözölte Peking békés felemelkedését. Az amerikai elnök ma érkezik Japánba ázsiai körútja első állomásaként. Kínába nem látogat el.
14:07 hírekTüntetnek a devizahitelesek
A Nem Adom a Házamat csoport a kilakoltatások és a banki végrehajtások leállítását követeli az Oktogonnál tartott demonstráción.
14:04 hírekRogán: Május 5-én alakul meg a Fidesz-frakció
Csökken az állandó parlamenti bizottságok száma az új Országgyűlésben, de ugyanannyi jegyző és házelnök lesz, mint eddig. A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja május 5-én tartja alakuló ülését.
12:26 hírekA bizottsági helyek elosztásáról egyeztetnek a parlamentben
Megkezdődtek az új Országgyűlés alakuló ülésének előkészületei. Áder János köztársasági elnök május 6-ára hívta össze az új parlamentet.
10:06 hírekHiába az újraszámolás, várhatóan nem változik az eredmény
Valószínűleg nem változtat a pestszentlőrinci végeredményen az érvénytelen szavazatok újraszámolása a Nemzeti Választási Iroda elnöke szerint.
09:16 hírekNem lesz elég: négyszázmilliót kap az MSZP
Az országgyűlési választás eredménye alapján osztják újra a parlamenti pártoknak járó 3,8 milliárd forintot – írja a Népszabadság.
07:12 hírekSzigetvári: Szembe kell nézni a Gyurcsányi politika hátrányaival
A balközép ellenzéknek szembe kell néznie azzal, hogy Gyurcsány Ferenc politikájára már nem szavaz a magyar választók többsége. Ezt Szigetvári Viktor mondta a Magyar Nemzetnek adott interjújában.


2014-04-22
21:11 hírekFolytatják a szakadárok elleni katonai akciót
Két megkínzott férfi holttestét találták meg a kelet-ukrajnai Szlovjanszk közelében, az egyik áldozat egy helyi ukrán politikus. A hírre az átmeneti ukrán elnök a szakadárok elleni katonai műveletek folytatására adott parancsot. Az amerikai alelnök tényként beszélt kijevi látogatásán a szeparatisták orosz támogatásáról. Joe Biden fenyegetésnek minősítette, hogy Moszkva csapatokat vezényelt az orosz–ukrán határra. Közben az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet, az EBESZ egyik vezetője a szakadárokkal tárgyalt.
16:48 hírekDöntött a Kúria: minden érvénytelen szavazatot újraszámolnak
A legfőbb bírói fórum elrendelte az összes érvénytelen szavazat újraszámolását a XVIII. kerületben. Pestszentlőrincen volt a legszorosabb a párharc a kormánypártok és a baloldal jelöltje között az országgyűlési választáson. Fordulat esetén a Fidesz–KDNP-nek mégsem lenne meg a kétharmados többsége az új Országgyűlésben.
12:11 hírekUkrán helyzet: folytatódik az amerikai-orosz marakodás
Tényként beszélt a kelet-ukrajnai szakadárok orosz támogatásáról az amerikai alelnök Kijevben. Joe Biden az Egyesült Államok nevében követelte, hogy Oroszország ne támogassa a „maszkok mögé bújó”, katonai egyenruhát viselő épületfoglalókat. Egyben fenyegetésnek minősítette, hogy Moszkva csapatokat vezényelt az ukrán határra.
10:14 hírekDélutánig adhatják le az aláírásokat
Ma délután négy óráig adhatják le a pártok az európai parlamenti választásra összegyűjtött aláírásokat a Nemzeti Választási Bizottságnak.
09:58 hírekAz elnök elleni szankcióra készülnek?
Az orosz elnök elleni szankciókat sem zárja ki az amerikai külügyminisztérium az ukrán válság miatt. Az Egyesült Államok Putyinhoz közel álló üzletembereket is célba vett, ha Oroszország nem tartaná be az ukrán válság enyhítését célzó múlt heti négyoldalú genfi megállapodást. Tegnap egyébként ismét fegyveresek foglalták el a rendőrkapitányságot a Donyeck megyei Kramatorszkban Délkelet-Ukrajnában. Oroszbarát szeparatisták más városokban is megszállva tartanak épületeket annak ellenére, hogy a genfi egyezmény szerint már el kellett volna hagyniuk azokat.


2014-04-21
18:00 hírekOrbán: Amíg gyerekek lesznek, lesz labdarúgás is
Puskás Ferenc szobrának leleplezésével vette kezdetét a Puskás Ferenc Akadémia Pancho Arénájának átadási ünnepsége. Orbán Viktor, az akadémia alapítója hangsúlyozta: a stadion elsősorban az utánpótlásnak készült.
15:15 hírekKompkatasztrófa: a legénységnek kell felelnie
Gyilkosoknak tartja és bíróság elé állítaná a múlt héten elsüllyedt komp legénységét a dél-koreai elnök. A kutatás még mindig tart, eddig 64 ember holttestét találták meg, 238 embert még keresnek, többségük egy szöuli iskola diákja. A balesetet 174 utas élte túl.
13:00 hírekVízsugárral, vödörrel locsolták a lányokat – a Hír TV munkatársa is kapott a vízből
Hollókőn a magyar hagyományok szerint kora reggel az ágyból húzzák ki a lányokat a fiúk, és hideg kútvízzel öntik le őket. Akik ellenkeznek, azokat az állatok itatóvályújába dobják. Az utakon fokozott ellenőrzésre kell számítani.
10:13 hírekVéres akció: vizsgálatot indítanak
Az ukrán kormány vizsgálatot indít a tegnapi kelet-ukrajnai lövöldözés miatt. Egy katonai ellenőrzőpontnál három orosz szakadárral végeztek, de két ismeretlen támadó is meghalt. Az eset miatt a kijevi és moszkvai vezetés egymást vádolja provokációval. A szakadár orosz csapatok az ukrán kormány ultimátuma ellenére továbbra is megszállva tartják a Donyecki régió kormányzati épületeit.


2014-04-20
20:58 hírekTanulság
Az MSZP a vereség okait elemzi.
19:07 hírekMoszkva védelmét kéri a népi polgármester
Moszkva védelmét kérte a kelet-ukrajnai Szlovjanszk önvédelmi csapatának vezetője a reggeli halálos áldozatokkal járó lövöldözés után.
17:59 hírekFrontvonal
Senki sem tudja, hogy Oroszország milyen messzire megy.
16:58 hírekA betegség jelzés?
A fejünkben, a gondolkodásunkban dől el az egészségünk?
15:05 hírekÖt halott a kelet-ukrajnai lövöldözésben
Öt fegyveres vesztette életét a kelet-ukrajnai Szlovjanszk – közölte a Rosszija 24 állami hírtelevízió.
13:57 hírekHúsvét a meglepetések ünnepe
Húsvét a meglepetések ünnepe.
13:31 hírekTüzet nyitottak az úttorlasznál
Lövöldözés volt kora reggel a kelet-ukrajnai Szlovjanszk közelében.
13:27 hírekMeglepetéssel indult a világbajnokság
Meglepetéssel kezdődött a divízió 1/A osztályos jégkorong-világbajnokság Dél-Koreában.
10:59 hírekVégeredmény
Kétharmados a többsége a Fidesz–KDNP-nek az új Országgyűlésben is.
09:20 hírekFélmilliós bírságot is kaphatnak
Fokozott ellenőrzést tart a húsvéti ünnepek alatt a rendőrség.
07:59 hírekEgységes kérelem
Már benyújthatják a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz internetes úton az úgynevezett egységes kérelmeket a gazdák.
06:55 hírekA feltámadással a szeretet melege és fénye éledt fel
A krisztusi feltámadással a szeretet melege és fénye éledt fel, amelyet a világ legtávolabbi részére is el kell vinnünk – jelentette ki Ferenc pápa a nagyszombati virrasztáson.


2014-04-19
21:55 hírekNem a gonoszé az utolsó szó
Az utolsó szó nem a gonoszé, mert a szeretet, az irgalom és a megbocsátás mindent legyőz – jelentette ki a szombati keresztút végén Ferenc pápa.
21:16 hírekNincs más boldogság, mint…
El kell kezdeni szeretni minden embert itt, a földön, hogy az örök boldogságban is társak lehessünk – mondta Erdő Péter bíboros a nagyszombat esti szertartáson a budapesti Szent István-bazilikában.
21:10 hírekHáromszáz ember földi maradványaira bukkanhatnak
Eddig 36 ember maradványait emelték ki a tengerből Dél-Koreában. A mentési munkálatokat nehezítik a rossz látási viszonyok és a méteres hullámok. Problémát jelent az is, hogy a hajó 30-40 méterre süllyedt, ami már a mélymerülő búvárok számára is veszélyes lehet. Ennek ellenére a búvároknak sikerült bejutniuk a hajó belsejébe, ahol majdnem háromszáz ember földi maradványai lehetnek. A mostani mentés az utóbbi idők legnagyobb tengeri akciója: 176 hajó, 28 légi jármű és nem kevesebb mint 652 búvár vesz részt a munkában.
20:59 hírekA P8 vendége Kövér László
Folytatódnak-e a vitáink Brüsszellel?
19:59 hírekBrüsszelnek nem tetszik a magyar adómentes kisüsti
A pálinkafőzés azonban igazi magyar hagyomány, nem csak a kormány, a szakma és persze az érintettek is ragaszkodnak hozzá.
16:36 hírekTöbb mint szubkultúra
A koreai popzenének Magyarországon is gyorsan bővül a rajongótábora.
12:33 hírekHonfitársa búcsúztatta Rafael Nadalt
A világelső Rafael Nadal nélkül rendezik meg a 2,9 millió euró összdíjazású Monte Carló-i salakpályás férfitenisztorna elődöntőjét.
12:06 hírekPlágiumbotrány: Mesterházy szerint ez más helyzet
Mesterházy Attila szerint nem kell lemondania Sós Tamásnak az MSZP Heves megyei elnöki pozíciójáról a plágiumbotránya miatt. A parlamentből kiszoruló politikusról Célpont című műsorunk derítette ki, hogy 2010-ben írt doktori disszertációjának nagy része plágium.
07:31 hírekEzért nem adta ki a kiürítési parancsot
Attól félt, hogy elsodorja az utasokat a víz, ezért nem adta ki azonnal a kiürítési parancsot az elsüllyedt dél-koreai komp kapitánya.


2014-04-18
21:39 hírekNagypéntek
Villámcsődülettel készültek az evangélikusok a húsvétra.
21:33 hírekErősítene az EP-ben a Jobbik
Euroszkeptikus pártként ismét Brüsszelbe készül a Jobbik.
21:31 hírek„Jobb Európát” akar az LMP
Legalább negyedmillió szavazatot vár a május 25-ei EP-választásra a Lehet Más a Politika.
21:29 hírekLesz-e néppárti többség az EP-ben?
Összeálltak az Európai parlamenti képviselőlisták.
21:22 hírekPlenáris
Május 6-ára hívja össze az Országgyűlés alakuló ülését Áder János.
20:59 hírekNagyobb önállóságot kaphatnak a régiók
Nagyobb önállóságot ad a régióknak az új ukrán alkotmány – ígérte meg az ukrán állam- és kormányfő. A kelet-ukrajnai szakadárok közben a nemzetközi megállapodás ellenére sem hagyták el a megszállt középületeket. A brit The Times szerint az oroszpárti milíciákat az orosz katonai hírszerzés ügynökei irányítják.
20:38 hírekNagypénteki szertartás: erről beszélt Ferenc pápa
Megkezdődtek a nagypénteki szertartások a Vatikánban.


IDŐJÁRÁS
Győr
22s°C
Budapest
21s°C
Debrecen
20s°C
s
Keszthely
19s°C
s
Pécs
16s°C
s
Szeged
16s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
308.44
USD
222.99
CHF
252.74

KIEMELT HÍREINK
hírekWellness pihenés féláron!
hírekHajhosszabbítás 50% kedvezménnyel!

TOP 4 ÓRA
hírekSajtóértesülés szerint a GE felvásárolná az Alstomot
hírekZeman: Ukrajnát külföldi beavatkozás vagy polgárháború fenyegeti
hírekDöntött az osztalékfizetésről a Richter
hírekHalál a síneken - Szünetel a vasútközlekedés
hírekMegnyílt a Könyvfesztivál
hírekKorábban érkezett a színésznő babája
hírekÓriási magyar siker: Aranyérmes a bajnok
hírekPutyin megfenyegette Kijevet
hírekBaktériumot találtak a Tesco füstölt tarjájában
hírekHonnan vette a füstölt főtt tarját?
hírekCsányi: az ukrajnai sokk nem rendítheti meg az OTP-t
hírekHatvan milliárdot fizet osztalékra a Mol

TOP 12 ÓRA
hírekJó a hangulat a tőzsdéken
hírekSajtóértesülés szerint a GE felvásárolná az Alstomot
hírekZeman: Ukrajnát külföldi beavatkozás vagy polgárháború fenyegeti
hírekDöntött az osztalékfizetésről a Richter
hírekJövő nyáron érkezik Magyarországra az új Terminátor
hírekEljárás indult Magyarország ellen a plázastop miatt
hírekNehéz helyzetben az MSZP
hírekVV Cristofel tapasztalatra cserélte a műcsöcsöket
hírekLehangoló előzetest kapott a Falling Skies
hírekKötvény helyett betét - erről döntött az MNB
hírekEladták a WU2 és az Ultra gyártási jogait
hírekDübörög a Facebook (3.)

TOP 24 ÓRA
hírekAggódhatunk az ukrán helyzet miatt
hírekA nap képe: Iliász, az újszülött budapesti tevecsikó
hírekG7: Újabb szankció várható Oroszország ellen
hírekReményik Sándor vers a költészet napja alkalmából
hírekTöbb önkritikát sürgetnek az MSZP-ben
hírekNégy új szavazat Kunhalmi Ágnes javára - marad a végeredmény
hírekLeonardo mérethű találmányai Pécsett
hírekRettegnek a hatóságok az afrikai sertéspestis elterjedésétől
hírekTarolt a Fidesz, válságban a baloldal
hírekMa fejezik be a szavazatok összeszámolását
hírekNATO: Gyúlnek az oroszok Ukrajna mellett
hírekMár biztos: lecserélik Hoffmannt


impresszum | médiaajánlat