2015. január 28. 15:08   Károly, napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2015-01-28
12:30 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!


2015-01-27
21:59 hírekÉletveszélyes
Megint őrjöngött a bíróságon Clyde.
21:40 hírekFelfüggesztett börtön
Felfüggesztett börtön a vak komondor ügyben.
21:19 hírekElszállt a svájci frank
Elszállt a svájci frank, mire számíthatnak az autóhitelesek.
21:14 hírekNemzetközi megemlékezés Auschwitzban
A halál falánál kezdődött a megemlékezés Auschwitzban.
21:10 hírekKereszt
Megoldódnak-e a kórházak finanszírozási problémái?
21:08 hírekHáborús bűncselekmények
Háborús bűncselekmények történnek Kelet-Ukrajnában.
21:03 hírekMedvetánc
Feloldották részlegesen az orosz embargót.
21:00 hírekRégi idők
Mit akar a Deka?
16:38 hírekLeesett a hó, és megállt az élet
Megállt az élet az Egyesült Államok több keleti parti államában a hétfő esti havazás miatt. Több mint hétezer repülőjáratot töröltek, New Yorkban és Bostonban is bezártak az üzletek és az iskolák. A két nagyvárosban továbbra is tilos autóba ülni.
06:45 hírekSzükségállapot: ez 60 millió embert érint
Hat amerikai államban hirdettek szükségállapotot a téli vihar miatt, ami Amerikában az egyik legnagyobb lehet.


2015-01-26
10:30 hírekNyert, de nem szerezte meg az abszolút többséget
A megszorításellenes radikális baloldal nyerte a görögországi előre hozott választásokat. A Sziriza újratárgyalná a nemzetközi hitelek feltételeit és az adósságtörlesztést. A szavazatok több mint 99 százalékának összeszámlálása alapján a Sziriza a voksok több mint 36 százalékát szerezte meg – mindössze 2 mandátummal maradtak el a parlamenti abszolút többségtől.


2015-01-25
20:46 hírekÚjabb euróválságot indít el Sziriza győzelme?
A Sziriza nyerte az előre hozott parlamenti választásokat Görögországban. A radikális baloldali párt választási ígéreteiben a nemzetközi mentőhitel feltételeinek újratárgyalását, valamint az államadósság törlesztésének felfüggesztését ígérte. A második helyezett, jelenleg kormányzó Új Demokrata párt elismerte vereségét. A harmadik helyen megosztva a szélsőjobboldali Arany Hajnal és a centrista Folyó párt végzett. Elemzők attól tartanak, hogy a radikális baloldal kormányra kerülése újabb euróválságot okozhat.
20:00 hírekTömegdemonstrációt tartottak Drezdában
Több ezer fős tüntetést tartottak a német iszlámellenesek Drezdában.
17:27 hírekA szakadárok felelősek a mariupoli rakétatámadásért
Az oroszbarát szakadárok a felelősek a Mariupol elleni tegnapi rakétatámadásokért, amelyek 30 civil áldozatot követeltek. A donecki szeparatisták vezetője személyesen jelentette be, hogy offenzívát indítottak a kikötőváros ellen. Petro Porosenko ukrán elnök gyásznapot rendelt el az áldozatok emlékére, és felszólította a nemzetközi közvéleményt, hogy nyilvánítsa terrorszervezetnek a kelet-ukrán szeparatista népköztársaságokat. A mariupoli támadást az ENSZ főtitkára is elítélte, és a nemzetközi humanitárius jog megsértésének nevezte.
17:00 hírekHavazik az egész országban
Már csak Veszprém megyében van érvényben másodfokú figyelmeztetés a havazás miatt. A megyében kamionstopot is el kellett rendelni több útszakaszon. A Dunántúlon és Pest megyében már csak elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.
15:05 hírekMásodfokúra emelték a riasztási szintet
Továbbra is három dunántúli megyében van másodfokú riasztás a hófúvások miatt. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Veszprém megyében a viharos szél ugyanis magas hótorlaszokat emelt.
14:38 hírekRövidebb menekültügyi eljárást javasol a Fidesz
Akár néhány nap alatt le lehetne folytatni a menekültügyi eljárásokat, ha a kormány által frissített lista készülne a kibocsájtó országokról – mondta vasárnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz ügyvezető alelnöke.
12:06 hírekKósa: Most kell ezzel a problémával foglalkozni
Nyugat-Európa elkésett a bevándorlás kezelésével, de Magyarországon most még lehetne rendezni a helyzetet – erről Kósa Lajos, a parlament rendészeti bizottságának elnöke beszélt a Versusban. Kósa Lajos szerint nem szabad megvárni, hogy több százezren érkezzenek az országba, mert a nyugati országokban szigorítják a szabályokat. A kormányzati kommunikációs államtitkár szerint ennek gazdasági következményei is lennének.
07:19 hírekNem az a kérdés, nyer-e a radikális baloldal
Megkezdődött az előre hozott parlamenti választás Görögországban. A voksolást a felmérések szerint várhatóan a radikális baloldali párt, a Sziriza nyeri, amely újratárgyalná a nemzetközi mentőhitelek feltételeit. Elemzők attól is tartanak, hogy a radikális baloldal kormányra kerülése újabb euroválságot okozhat.
06:52 hírekLefejezte az egyik japán túszát az Iszlám Állam
Megerősítette a tokiói kormány, hogy az Iszlám Állam megölte egyik japán túszát. Az ázsiai szigetország miniszterelnöke gyalázatosnak nevezte a gyilkosságot, majd hozzátette: Japán nem enged a terroristák megfélemlítésének. A szélsőséges szervezet egy videót tett közzé, amelyen Jukava Haruna holtteste látható. A felvételt még elemzik a japán és az amerikai hatóságok. Az Iszlám Államnak van egy másik japán túsza is. A férfi szabadon engedéséért cserébe egy Jordániában fogva tartott iraki milicista átadását követelik.


2015-01-24
21:26 hírekHóátfúvások okoznak gondot a nyugati járásokban
Hófúvások miatt elsőfokú riasztás van érvényben több nyugati járásban. Az esti órákban elsősorban a Dunántúlon havazott.
20:59 hírekA P8 vendége Giró-Szász András
Miért módosított a kormány az útdíjrendszeren?
18:31 hírekAsszonyok csatája
Már 25 éve csatázik egymással két nagy hatalmú asszony.
13:40 hírekVan, ahol esik, máshol havazik
Megdőlt éjjel a fővárosban a melegrekord, Budapest-Lágymányoson 5 Celsius-foknál is melegebb volt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint azonban ma ismét lehűlés kezdődik.
13:36 hírekVezet a radikális baloldal
Jelentősen vezet a radikális baloldal a görög parlamenti választások előtt - a legfrissebb felmérések szerint. A megszorításellenes Szirizát 6 százalékkal támogatják többen, mint az eddig kormányzó jobbközép Új Demokráciát. A baloldali párt elnöke a jelenlegi kabinetet tarja felelősnek a görög gazdaság összeomlásáért.
12:28 hírekAggódnak a kéményseprők
Alapvető szakmai hibákat tartalmaz és a kéményseprőipar végét jelentené a kormány terveinek megvalósítása – a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestülete szerint.
11:59 hírekJel a pusztában
Van egy hely a Dél-Alföldön, ahol az idő múlását többek között egy romos középkori templom jelzi.
11:06 hírekGiró-Szász: Az igazságosság vezérelte a kormányt
Az igazságosság vezérelte a kormányt az új útdíjrendszer kidolgozásakor. Erről a kormányzati kommunikációs államtitkár beszélt a Hír Televízió P8 című műsorában.
10:59 hírekA Koroibosz fiatal karatékái
A Koroibosz egyesület fiatal karatékái nem rettennek meg a nehéz feladatoktól.
07:23 hírekEltemették az uralkodót
Eltemették Rijádban Abdallah szaúdi királyt. Az uralkodó csütörtök éjjel hunyt el 91 éves korában. Méltatói szerint a király két évtizedig meghatározó szereplője volt a térségnek, és nagyon sokat tett annak stabilitásáért. Kritikusai viszont felróják neki, hogy Szaúd-Arábia a gyakorlatban továbbra is egy ultrakonzervatív diktatúra, ahol nyilvános kivégzések és korbácsolások vannak.


2015-01-23
20:00 hírekA fideszes képviselő sem érti a útdíj bevezetését
Bírálja a módosított útdíjrendeletet Tatabánya korábbi polgármestere, a térség fideszes országgyűlési képviselője. Bencsik János nem érti, hogy milyen adatok alapján tették fizetőssé az M1-es autópálya eddig ingyenes szakaszát Tata és Tatabánya között. A Mozgáskorlátozottak Egyesületének vezetője úgy nyilatkozott: hiába kérték a kormánytól a rokkantak díjmentességét, egyelőre csak áprilisi kompenzációról döntött a kabinet.
12:03 hírekSűrű napja van Orbán Viktornak
Uniós vezetőkkel tárgyal ma Orbán Viktor Brüsszelben. A miniszterelnök Európa és Magyarország kapcsolatának aktuális kérdéseit tekinti át.
10:03 hírekLemondott a teljes vezetői kar
Lemondott Jemen egész vezetése. Az arab ország kormánya a fővárost megszálló húszi felkelők nyomására nyújtotta be lemondását az elnöknek, aki ezután szintén bejelentette távozását. A döntést azonban nem fogadta el a parlament. A törvényhozás elnöke rendkívüli ülést hívott össze mára a kialakult helyzet miatt.


2015-01-22
18:00 hírekEngedett a kormány útdíjügyben
Számos ponton módosított a januárban bevezetett útdíjrendszeren a kabinet. Mégis ingyenes lesz a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető gyorsforgalmi út, s a szombathelyi és a kaposvári elkerülőért sem kell majd fizetni, a Budapest–Siófok-szakaszon pedig három matrica is elég lesz. A nagycsaládosok kedvezményt kapnak.
16:00 hírekFelrúgott baloldali alku, fideszes lett az alpolgármester Zuglóban
Felrúgta a baloldali alkut Zugló PM-es polgármestere, és alpolgármesternek jelölte korábbi riválisát, a fideszes Rozgonyi Zoltánt. A javaslat a PM-sek szavazataival kapott többséget a testületben.
13:41 hírekIsmét téma volt a magyarországi „helyzet”
Brüsszelben ismét a magyarországi emberi jogok volt a téma – az EP bel- és igazságügyi, valamint emberi jogi bizottságában esett szó a hazai helyzetről.
06:49 hírekIngyenes marad néhány út
Mégis ingyenes marad a Kaposvárt elkerülő 61-es út, illetve a szombathelyi gyorsforgalmi elkerülő út. A kormány szerdán döntött az útdíjrendszer felülvizsgálatáról, hivatalosan ma közölhetik, hogyan határoztak.


2015-01-21
19:13 hírekA Jobbik életveszélyes fegyverről beszél
A kormány a települési adóval életveszélyes fegyvert adott az önkormányzatok kezébe, amely visszafelé is elsülhet – mondta a Jobbik országgyűlési képviselője.
18:12 hírekTóbiás: Az MSZP minden érintett megyében tiltakozik
Félpályás útlezárással tiltakozik a Magyar Szocialista Párt az útdíj ellen – jelentette be Tóbiás József.
10:24 hírekNegatív kamattal csökkentenék a tartozást
Horvátország már a devizahiteles jogszabályokat is elkérte a magyar kabinettől, Lengyelország viszont nem a magyar utat választja a svájci frankban eladósodottak megsegítésekor. A lengyel kabinet a bankokkal jutna egyezségre – például negatív kamat bevezetésével csökkentenék a törlesztőrészleteket. Ezzel párhuzamosan rendőrségi nyomozást is indítanak, hogy megállapítsák: jogszerű volt-e a bankok hitelezési gyakorlata.
07:53 hírekÁtadja megbízólevelét az amerikai nagykövet
Hétfőn Budapestre érkezett az amerikai nagykövet.
06:40 hírekVáltozhat az útdíjrendszer
Több ponton is változhat az útdíjfizetési rendszer. A kormány ma dönthet a vitás szakaszokról.


2015-01-20
21:59 hírekDiszkókirály
Megint bíróság előtt Vizoviczki László.
21:57 hírekHajléktalan is indul a választáson
Hajléktalan is indul a veszprémi választáson.
21:28 hírekVoks
Miért kell népszavazás a vasárnapi zárva tartásról?
21:20 hírekKapocs
A német–magyar gazdasági kapcsolatok.
21:18 hírekVeszélyforrás
Bevándorlás és terrorizmus.
21:12 hírekVárakozás
Mit várunk az új amerikai nagykövettől?
17:59 hírekRekordok éve
2014 volt a valaha tapasztalt legmelegebb év a kiterjedt mérések kezdete óta.


IDŐJÁRÁS
Győr
3s°C
Budapest
4s°C
Debrecen
4s°C
s
Keszthely
5s°C
s
Pécs
4s°C
s
Szeged
4s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
311.33
USD
273.99
CHF
303.86

KIEMELT HÍREINK

TOP 4 ÓRA
hírekA német kamara jó kormányzást szeretne Magyarországon
hírekA német kamara jó kormányzást szeretne Magyarországon
hírekTóbiás: Magyarországnak barátai vannak Európában
hírekNála menőbb táncoló tanárt még biztos nem látott
hírekÚj fejezet az RTL Klub és a kormány viszonyában
hírek15 kilóra fogyott le egy 55 éves olasz nő
hírekLeosztályozta a Freedom House Magyarországot
hírekMegdöbbentő: ezermilliárd forint fölött járnak ezek az adótartozók
hírekDugná, elhajtaná, vagy elvenné?
hírekLejáratkori elszámolóár - BÉT
hírekLejáratkori elszámolóár - BÉT
hírekEzermilliárdnál is több adótartozást kellene behajtani

TOP 12 ÓRA
hírekA német kamara jó kormányzást szeretne Magyarországon
hírekA német kamara jó kormányzást szeretne Magyarországon
hírekTóbiás: Magyarországnak barátai vannak Európában
hírekNála menőbb táncoló tanárt még biztos nem látott
hírekÚj fejezet az RTL Klub és a kormány viszonyában
hírek15 kilóra fogyott le egy 55 éves olasz nő
hírekLeosztályozta a Freedom House Magyarországot
hírekMegdöbbentő: ezermilliárd forint fölött járnak ezek az adótartozók
hírekDugná, elhajtaná, vagy elvenné?
hírekLejáratkori elszámolóár - BÉT
hírekLejáratkori elszámolóár - BÉT
hírekEzermilliárdnál is több adótartozást kellene behajtani

TOP 24 ÓRA
hírekElment Andrassew Iván
hírekRendőrgyilkosságokat terveztek a lelőtt dzsihádisták
hírekElefánt "végezte ki" az autót
hírekCsaládostul csatlakoznak az Iszlám Államhoz
hírekKarambol Sarkadnál - Két sérültet ápolnak a mentők
hírekMOB: nem kell új közgyűlést összehívni
hírekOlyan meleg van, hogy már a pollenek is lecsapnak
hírekLennék én is rocksztár
hírekTöbb jármű árokba csúszott a lefagyott 1-es úton Biatorbágynál
hírekRoncsi
hírekHavazásra, hófúvásra figyelmeztetnek
hírekAlázzák a betérő vendégeket a titkos budai étteremben


impresszum | médiaajánlat