2015. november 29. 09:40   Taksony napja van   

 
CÍMLAP
 
   BELFÖLD KÜLFÖLD GAZDASÁG BULVÁR SPORT AUTÓ ÜZLET PÉNZ 

   KULTÚRA TUDOMÁNY INGATLAN ÉLETMÓD IDŐJÁRÁS PROGRAM 
TOP
FRISS HÍREK
TOP
LEGOLVASOTTABB

 
hirtv.hu
2015-11-29
09:22 hírekÚjabb tüntetésre készülnek a termelők
Újabb tüntetésre készülnek a termelők az alacsony tej árak miatt- az ágazati képviselők szerint a régióban a magyar nyerstej-árak a legalacsonyabbak, ráadásul a tejtermelők a feldolgozott termékeikért sem tudnak magasabb árat kérni, miközben más országokban a feldolgozói és a kiskereskedelmi árak is növekedtek.
09:07 hírekIsmét a menekültválság lesz a téma
Ismét a menekültválság lesz ma a téma Brüsszelben, az uniós állam- és kormányfők a török vezetéssel tárgyalnak.
08:45 hírekErdő Péter: Megértőnek kell lenni, ha keresztények
Megértőnek kell lenni a menekültekkel, ha keresztények – ezt Erdő Péter esztergom-budapesti érsek mondta tegnap este a budapesti Szent István Bazilikában.
08:28 hírekAz illegális bevándorlóknak üzen a Jobbik
Az illegális bevándorlóknak üzen idén a Jobbik, hagyományos keresztállításával az adventi időszak kezdetén.
08:02 hírekOrszágszerte nyitva tartanak az üzletek
Az első adventi vasárnapon országszerte nyitva tartanak az üzletek.
07:45 hírek„Alkotmányos garanciára van szükség”
Több ezres tömeg követelte Erdélyben a román kormány 1918-as Gyulafehérvári Nyilatkozatában tett ígéretét, a magyarság jogainak alkotmányos elismerését. A tüntetést a Magyar Polgári Párt szervezte. Biró Zsolt, az MPP elnöke beszédében azt mondta: nem tartja szerencsésnek, hogy Románia december elsejét, az Erdély és Románia egyesülését kimondó 1918-as gyulafehérvári nagygyűlés napját választotta nemzeti ünnepének.
07:10 hírekNémetország 1200 katonát küldene Szíriába
Németország 1200 katonát küldene Szíriába – erről a német hadsereg tábornoka beszélt a Bild am Sonntag című lapnak.
06:58 hírekÚjabb bizonyíték, hogy megromlott az orosz-török viszony
Gazdasági büntető-intézkedések sorozatát vezeti be Oroszország Törökországgal szemben az orosz vadász-bombázó lelövése miatt.


2015-11-28
22:00 hírekHíradó
Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!
21:34 hírekCsak engedéllyel loboghat tovább a székely zászló
Csak engedéllyel loboghat tovább a székely zászló Tőkés László nagyváradi irodáján, különben milliókra bírságolják a Fidesz európai parlamenti képviselőjét.
20:36 hírekA spekulánsoknak is nagy üzlet lehet a földlicit
Maffiaközpontnak nevezte a Nemzeti Földalapot egy Somogy megyei gazda a Hír TV Látótér című riportműsorában, egy másik gazdálkodó pedig rácáfolt a földművelésügyi miniszterre. A privatizáció nyertesei az előző ciklusban kiválasztott bérlők mellett a spekulánsok lehetnek – az Antall-kormány egykori agrárállamtitkára szerint. A „földet a gazdáknak” programot a kancelláriaminiszter sikeresnek tartja – Lázár János a napokban jelentette be, hogy napokon belül kimerülhet a 150 milliárdos kedvezményes hitelkeret, ezért annak megduplázását kéri a Nemzeti Banktól.
20:35 hírekLehangoló kifliteszt: sok áru nyers és ehetetlen volt
Középmezőnyben végeztek a multik pékárui a Panaszkönyv által végzett kifliteszten. A fogyasztóvédelmi magazinunk által megkérdezett szakértők úgy találták, hogy sok áru nyers volt és ehetetlen. Volt olyan hipermarket, ahol az allergén anyagokat sem tüntették fel.
20:03 hírekA békemenetet vezette, megölték
Sajtótájékoztató közben lőttek agyon egy közismert kurd ügyvédet Délkelet-Törökországban egy béketüntetés után. A férfi több halálos fenyegetést is kapott, miután nyilvánosan kétségbe vonta, hogy a Kurdisztáni Munkáspárt terrorszervezet. A törökök ellen harcoló kurd szeparatista szervezetet az Európai Unió és a NATO is a terror-szervezetek közé sorolja.
19:09 hírekNagy Lászlóék úthengerként mentek át a Paris Saint-Germainen
Átgázolt a Veszprém a Paris Saint-Germainen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
19:01 hírekElmaradt a palotaforradalom
Nem fizetnek a szocialisták, végrehajtást kért az MSZP székházát üzemeltető cég ellen a liftek szállítója – írja a HVG.hu. Korábban hasonló lépésre kényszerült az adóhatóság és egy őrző-védő vállalkozás is. Az MSZP-ben egyelőre elmaradt a puccs, a kongresszuson a küldöttek meghagyták a párt élén Tóbiás Józsefet. Az elnök a beszédében azt hangoztatta, hogy szerinte az MSZP küldetése: megtalálni a kivezető utat abból a zsákutcából, amelybe Orbán Viktor kormányozta az országot.
18:32 hírekNem tört meg a Hertha 1977 óta tartó átka
Nem bírt a Bayern Münchennel a Hertha.
18:18 hírekAgyonlőttek négy rendőrt
Ismeretlen fegyveresek agyonlőttek négy rendőrt Egyiptomban.
18:02 hírekÖtmillió a borítékban – választ vár a Jobbik
A borítékban átvett ötmillió forintra várja egy fideszes országgyűlési képviselő magyarázatát a Jobbik. A jobboldali ellenzéki párt szerint az ügyészségnek kérnie kellett volna Tiba István mentelmi jogának felfüggesztését a parlamenttől. A kormánypárti politikus neve egy vesztegetési ügy bírósági tárgyalásán hangzott el.
17:00 hírekGyurcsány: A lényeg, hogy lopjunk
Kormányalakításra készül a Gyurcsány-párt. A volt miniszterelnök arról beszélt a Demokratikus Koalíció pártaktíváján, hogy 2018-ban a DK a baloldali ellenzék vezető erejeként venné át a hatalmat Orbán Viktortól. Az ellenzéki párt jövő év elején nemzeti konzultációt indít a programjáról. Az októberben publikált vitairatában Gyurcsány Ferenc egyébként még arról értekezett, hogy a baloldali pártokat az MSZP-nek kell összefogásra bírnia, mert jelenleg a szocialisták támogatottsága a legnagyobb.
16:39 hírekA rasszizmus visszaszorításáért rendeztek tornát
A rasszizmus visszaszorításáért rendeztek kispályás futballtornát Budapesten. Az UEFA épp tegnap büntette meg a magyar labdarúgó-válogatottat, amiért a szurkolók egy része a románokat gyalázta a szeptemberi budapesti EB-selejtezőn.
16:03 hírekMagyarul szólalt meg, kirúgták – most demonstráltak érte
Magyarul köszöntötte a vásárlókat, ezért rúgták ki a cipőboltból – állítja egy somorjai édesanya, aki két hónapot dolgozott a Deichmannban. A helyi magyarok felháborodva állnak a történtek előtt. A Rómeó Vérzik zenekar szintén somorjai frontembere békés demonstrációt szervezett a bevásárlóközpont parkolójába, hogy minél hangosabban szóljon a magyar ének.
15:37 hírekRosberggé a pole az Abu-Dzabi Nagydíjon
Nico Rosberg nyerte a Forma 1-es Abu-Dzabi Nagydíj időmérő edzését, így a Mercedes német pilótája indulhat az élről a magyar idő szerint holnap 14 órakor kezdődő futamon.
14:04 hírekA magyar álláspontról egyeztettek Orbánnal a pártvezetők
Ezúttal nem visz saját ötleteket a menekültválság megoldására a miniszterelnök a rendkívüli uniós csúcsra. Az állam- és kormányfők holnap a török vezetéssel tárgyalnak a tömeges migrációról Brüsszelben.
13:20 hírekSzijjártó visszaszólt
Visszaszólt az Európa Tanács emberi jogi biztosának Szijjártó Péter a menekültjogi szabályozással kapcsolatban.
13:02 hírekElsöprő támogatást kapott Tóbiás programja
Elsöprő többséggel támogatták a küldöttek Tóbiás József programját az MSZP kongresszusán – tudta meg az ATV.
12:18 hírekGyurcsány-párt is nemzeti konzultációt hirdet
Kormányzati propaganda nélkül ugyan, de a Gyurcsány-párt is nemzeti konzultációt hirdet. A Demokratikus Koalíció februárra dolgozza ki programját, amelyről kikéri majd az emberek véleményét – ezt az ellenzéki párt elnöke jelentette be, a DK választókerületi elnökeinek tartott pártaktíván.
12:18 hírekGyurcsány: Oligarchikus rendszert építeni bűn
A 2010 előtti korrupció mértéke nem volt akkora, mint a kormányváltás után – ezt Gyurcsány Ferenc mondta az országos választókerületi elnöki értekezleten.
10:29 hírekMegkövette az ároktői banda ügyét tárgyaló bírót a BM
Két év után közleményben kért elnézést a Belügyminisztérium Cserni János bírótól, akit korábban felelőssé tett az ároktői banda két tagjának 2013-as szökéséért.
10:13 hírekVigyázat, ónos eső várható!
Az ónos eső miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki a Országos Meteorológiai Szolgálat négy megyére.
10:06 hírekEgyre erőszakosabbak a feltartóztatott migránsok
Drótkerítést építenek a macedónok a görögökkel közös határszakaszon. A Reuters beszámolója szerint már letették a fémoszlopokat és dróthálót is kifeszítettek.
10:02 hírekMegregulázzák az alapítványi iskolákat
Szigorodhat a magán- és alapítványi iskolák szabályozása, miután az elmúlt időszakban több szabálytalanságot találtak az ellenőrzések során.
10:01 hírekÁllítólag mégsem készül puccs Tóbiás ellen
Nem készülnek puccsra és nem mondanak le az elnökségi tagok az MSZP szombati kongresszusán – ezt Gőgös Zoltán mondta a Magyar Hírlapnak.
09:56 hírek1700 eurót fizettek az embercsempésznek
Koszovói embercsempészt fogtak el a rendőrök Mórahalomnál.
09:17 hírekSpiegel: Orosz szárazföldi csapatok is harcolnak Szíriában
Szárazföldi csapatokat vet be Szíriában Oroszország a Der Spiegel magazin szerint.
09:00 hírekA jegybank most a Bálnára feni a fogát
Újabb ingatlant vásárolna a Magyar Nemzeti Bank, a Népszabadság úgy tudja, ezúttal a Duna-parti Bálnát venné meg.
08:46 hírekNem a leégett sportcsarnok helyén épülne a szuperkórház
Nem a Testnevelési Egyetem leégett csarnokának helyére épül az új budapesti kórház Mocsai Lajos szerint.
08:32 hírekA nagy kibocsátók fúrták a korábbi klímamegállapodást
Ötvenmillió embert fenyeget a veszély, hogy az éghajlatváltozás miatt éveken belül el kell hagynia szülőföldjét.
08:21 hírekVérengzés egy abortuszklinikán
Több mint ötórás rendőrségi akció után elfogták azt a férfit, aki egy coloradói klinikán nyitott tüzet. Hárman meghaltak, tizenegyen megsebesültek. Az intézmény egy nőgyógyászati ellátást biztosító és abortuszokat is végrehajtó nonprofit szervezethez tartozik. Vezetőit korábban magzatiszerv-kereskedelemmel vádolták.
08:08 hírekA tervezettnél is nagyobb mértékben csökkenhet a bankadó
Az Európai Bizottság nyomására a tervezettnél is nagyobb mértékben csökkentik a bankadót – ismerte el a Hír TV-nek Varga Mihály. A nemzetgazdasági miniszter azt mondta: a hitelezés bővülését várják a lépéstől.


2015-11-27
22:00 hírekA Századvég kuratóriumi elnöke perrel fenyegette meg a Hír TV-t
Tovább titkolózik a Századvég Alapítvány a 2013 előtti kormányzati megrendelésekről. A kuratórium elnöke is hallgat. Mára egyébként a kormány internetes oldaláról is eltűntek az alapítvány munkáiról szóló hírek, pedig a Miniszterelnökségnek hamarosan minden adatot nyilvánosságra kell hoznia.
21:45 hírekOrbán, Balog, Borkai és Fürjes is egy csapatban
Olimpiai Egyeztető Fórumot hoz létre a kormány – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlönyben jelent meg.
21:40 hírekMegérkezett az ország karácsonyfája
Megérkezett a Kossuth térre az ország karácsonyfája.
21:35 hírekA párizsi klímacsúcs résztvevőinek üzentek Áderék
7 nap alatt 700 kilométeres futás az élő bolygóért – ezrek csatlakoztak a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet akciójához országszerte.
21:00 hírekA Mezort-csoport bérelt földjei elárverezésének felfüggesztésére szólít
Milliárdokat költ az állam a földprivatizációra. A Blikk a birtokába jutott kormányzati dokumentumra hivatkozva azt írja: csak az árverésekhez szükséges informatikai rendszer majdnem 2 milliárdba került, és ehhez jön még az összes többi költség, ami újabb milliárdokat emészt fel. A Mezort-csoport az általa bérelt földek elárverezésének azonnali felfüggesztésére szólította fel a Nemzeti Földalap elnökét, azok folytatása ugyanis többmilliárdos kárt okozhat az agrárcégnek, amiért az kártérítést követelhet.
20:55 hírekM0: átadták a kibővített szakaszt, már az északi részt tervezik
Megkezdődött az M0-s körgyűrű északi szakaszának a tervezése és az engedélyes tervek elkészítése, jövőre pedig a nyugati szakasz környezetvédelmi vizsgálatára is kiírják a tendert – közölte az energiaügyi államtitkár a gyorsforgalmi út törökbálinti szakaszának átadásakor.
20:40 hírekSzijjártó megduplázta tanácsadói számát
Megduplázta tanácsadói számát egy év alatt a külügyminiszter. Szijjártó Péter tizennyolc embernek fizet majdnem 14 millió forintot havonta.
20:30 hírekBanai: Most már támogatják a kormány gazdaságpolitikáját
Az aczéli kultúrpolitika három t-jéhez hasonlította a magyar gazdaságpolitika megítélését a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára.
20:20 hírekLázárék mellé költöznek Rogánék
A Miniszterelnökség szomszédságában kap helyet Rogán Antal új minisztériuma – írja az Index.
20:10 hírekRosberg volt a leggyorsabb
Nico Rosberg futotta a legjobb időt a Formula 1 Abu-dzabi Nagydíjának szabadedzésén.
20:00 hírekBedőlt a baloldal: a Jobbik mögé szorultak
Alig egy év után szakadt a baloldali összefogás Miskolcon. Eredetileg az MSZP a Demokratikus Koalícióval, az Együtt-tel, illetve a Miskolc Lokálpatrióta Egyesülettel alakított frakciót. Mára a szocialisták magukra maradtak.


IDŐJÁRÁS
Győr
2s°C
Budapest
5s°C
Debrecen
2s°C
s
Keszthely
0s°C
s
Pécs
1s°C
s
Szeged
4s°C

DEVIZA ÁRFOLYAMOK
EUR
311.81
USD
294.58
CHF
286.08

KIEMELT HÍREINK

TOP 4 ÓRA
hírekHátulról kapták le az új Bugattit
hírekBrioni – itt találták ki nekünk Kádárt 56-ban
hírekÍgy készülnek a házi finomságok
hírekTerrorveszély: London sincs biztonságban
hírekDildóval is rendelhető a hét lemeze
hírekA négy gyerekes anya milliókat költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Jack Sparrow
hírekEljött a jócselekedetek ideje?
hírekÚjabb tüntetésre készülnek a termelők
hírekTíz éven belül 5400 megawatt új kapacitást kell építeni?
hírekA legrettegettebb tünetek egyike
hírekMavir: tíz éven belül 5400 megawatt új kapacitást kell építeni
hírekLégmentesen zár! Mélyhűtőbe is teheted! És ingyen van!

TOP 12 ÓRA
hírekHátulról kapták le az új Bugattit
hírekBrioni – itt találták ki nekünk Kádárt 56-ban
hírekÍgy készülnek a házi finomságok
hírekTerrorveszély: London sincs biztonságban
hírekDildóval is rendelhető a hét lemeze
hírekA négy gyerekes anya milliókat költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint Jack Sparrow
hírekEljött a jócselekedetek ideje?
hírekÚjabb tüntetésre készülnek a termelők
hírekTíz éven belül 5400 megawatt új kapacitást kell építeni?
hírekA legrettegettebb tünetek egyike
hírekMavir: tíz éven belül 5400 megawatt új kapacitást kell építeni
hírekLégmentesen zár! Mélyhűtőbe is teheted! És ingyen van!

TOP 24 ÓRA
hírekFeszült csend a piacokon
hírekHetek óta hajtóvadászat folyt a párizsi merényletek kitervelője után
hírekPadóra küldi a turizmust a párizsi merénylet?
hírekCsányi: "Nem a szerencsén múlt" - még Pintérnek is köszönte a kijutást
hírekNégy gyanús személyt állítottak elő Szlovákiában
hírek23 millióan látták a YouTube-on, és nem Kis Grófo: mi az?
hírekErősen kezd ma a forint
hírekDárdai: Ha félnék, nem mennék a futball közelébe
hírekUndorító dolgokká válnak ételeink 30 nap alatt
hírek"A kürtőskalács a magyar kultúrához kötődik"
hírekEzért jutottunk ki a foci Eb-re
hírekCsárdáskirálynő 100


impresszum | médiaajánlat